RSS

Notícies

01 de desembre de 2010

Rosa Díez lamenta públicament la derrota d'UPyD davant la CORI

La CORI proposa una recepta d'èxit per al partit de Díez de cara a les properes eleccions

Reus (Baix Camp)
CORI - Oficina de Comunicació
rosa diez upyd upd

Rosa Díez assumeix la seva derrota 

antonio robles upyd

A l'Antonio Robles li cal un canvi de sexe de manera immediata 

rosa diez antonio robles upyd upd

La Rosa i l'Antonio, abans de la campanya electoral del 28-N 

Sembla que no pugui ser, però el resultat obtingut per la CORI a les eleccions de diumenge passat 28 de novembre, mosqueja molt la Rosa Díez, líder del partit UPyD, que no aconsegueix pair la seva previsible derrota i aprofita per atacar la candidatura juantxi en un comunicat distribuït ahir per l'agència EFE. Aquesta noia anomena 'cosa cutre' el nostre partit i afirma que 'donarà una altra oportunitat als catalans' en una altra convocatòria, cosa la qual fa riure bastant...

Els resultats de les darreres eleccions situen la CORI pel davant del Partit Pirata, UPyD i Alternativa de Govern, per parlar d'algunes formacions polítiques que havien aconseguit una minsa presència als mitjans de comunicació. Nosaltres ho veiem normal, i gens preocupant en una democràcia competitiva, ja que tothom hauria de tenir les mateixes oportunitats de ser presidenciable i de ser escollit pels electors.

Avançar al Partit Pirata no té cap secret, perquè el Pirata el del Gorro és de la CORI i això l'electorat ho té molt clar, de manera que si algú ha de votar els autèntics pirates s'acostuma a decidir per la CORI. Superar Alternativa de Govern, de Montserrat Nebrera, és encara més fàcil ja que el personal electoral de la CORI no dubta a despullar la seva ideologia, mentre que la Montserrat no arriba a treure's la tovallola als espots secundaris de campanya.

I el cas d'UPyD tampoc no és tan diferent, perquè aquest partit ha volgut amagar el seu juantxisme i ha transmès un missatge ambigu al seu electorat, fruit potser de la seva inexperiència política a Catalunya i gràcies també al paper secundari que li ha tocat jugar a l'Antonio Robles, exdiputat de Ciudadanos-Ciutadans i presidenciable per UPyD el 28-N.

Nosaltres desitgem que pels propers comicis UpyD tingui les mateixes oportunitats de vèncer que la CORI, de manera que gratuïtament i desinteressada li fem les recomanacions polítiques següents:

1 - Cal un urgent canvi de sexe d'Antonio Robles, o millor un salt inqüestionable cap a la transsexualitat, de manera que pugui competir amb la Carmen de Mairena en igualtat de condicions.

2 - Han de fer actes electorals en puticlubs catalans freqüentats pels seus militants. L'Antonio Robles s'hi hauria de passejar cada cap de setmana uns mesos abans de les eleccions, i hi podria anar amb altres companys de partit, ja que així farien més pinya preelectoral.

3 - La Rosa Díez ha de potenciar el rol polític de l'Antonio Robles amb rodolins graciosos tipus Carmen de Mairena, com per exemple 'Vota Antonio, que tiene polla y tiene coño'.

4 - Han de treure alguns corruptes d'elit i posar més delinqüents comuns a la llista electoral d'UPyD, més dels que ja deuen tenir, i així els baixos fons de les ciutats catalanes els veuran com els seus representants legítims.

Si fan tot això potser no guanyaran les eleccions, però com a mínim podran competir amb la CORI en igualtat d'oportunitats polítiques, i després no caldrà que rentin la roba bruta als mitjans d'una manera tan lamentable com és el cas que ens ocupa.

Visca la democràcia! La CORI pel poble!