RSS

Notícies

25 de novembre de 2010

Badalona vibra amb la CORI en campanya

Badalona (Barcelonès)
Sergi Serra
Pirata el del Gorro amb l'avió electoral barcelona cori 2010

Pirata el del Gorro amb l'avió electoral 

anis del mono badalona cori 2010

Anís del Mono! 

orange badalona cori 2010

A Orange flipen amb la CORI 

Badalona vila plaça cori 2010

A la plaça de la Vila de Badalona 

El dimarts 22 de novembre, la CORI va visitar els voltants del Paral·lel barceloní i la ciutat de Badalona.

Després d'atendre els mitjans de comunicació en una cafeteria del carrer més faranduler de Barcelona, i un cop ens vàrem acomiadar de la Carmen de Mairena, recorreguérem el Poblesec, la Fira de Montjuïc i el Barri Xino. L'acollida del veïns, sobretot en aquest últim barri, va ser molt bona. Molts simpatitzants es van apropar a saludar-nos, sobretot pels voltants del follòdrom de casa de la Carmen, on, malgrat que l'artista no ens acompanyava en aquell moment, vàrem rebre moltes paraules de suport.

Cal destacar que Pirata el del Gorro va estar sobrevolant l'espai aeri barceloní amb una avioneta que arrossegava un rètol publicitari de la CORI, tot despertant l'admiració del vianants amb les seves piruetes.

A Badalona hi falta gent!

A primera hora de la tarda, la comitiva juantxi es va llançar cap a un nou repte: La conquesta de l'electorat badaloní.

La passejada va començar a la platja, al costat de la Renfe, amb una calorosa rebuda per part dels nens i nenes que aquell moment es trobaven a la porta de la piscina municipal.

Vàrem encarar el Carrer del Mar, que és la via comercial per excel·lència de la ciutat, i que, partint de les vies del tren, just al costat de la platja, arriba fins a la Plaça de la Vila. Allà, els badalonins anaven apropant-se a l'Ariel; uns, tímidament, i altres amb emoció incontinguda, com qui es troba amb un amic de tota la vida. En algun establiment, fins i tot, van accedir a fotografiar-se amb el messies del juantxisme.

A la Plaça de la Vila ens vàrem trobar amb tot un seguit de casetes destinades a propaganda electoral dels partits parlamentaris. Com que som gent educada, els anàrem saludant, rebent una resposta heterogènia. Uns ens van mirar de cua d'ull amb fingida indiferència (el Pérez els deu haver parlat de nosaltres), mentre que hi va haver, fins i tot, qui es van voler fotografiar amb l'Ariel.

En una de les nostres anades i vingudes, la comitiva de la CORI es va trobar amb el regidor del Partit Popular Xavier Garcia Albiol, qui ens va reconèixer de seguida i ens va saludar.

Va resultar curiós veure com els vianants, que esquivaven les casetes plantades enmig de la plaça amb resignació, com qui voreja una obra, i sense fer-los ni cas, venien a xerrar amb el cap de llista de la CORI.

No podiem desaprofitar l'ocasió d'immortalitzar-nos davant de la porta del Consistori badaloní.

La ruta va continuar pel Mercat Maignon, la Rambla de Badalona, el Carrer d'en Plim i Canonge Baranera.

Hem de destacar totes les mostres de suport rebudes al llarg de la nostra passejada badalonina, tant provinents dels vianants com del personal dels comerços.

Visca Badalona! La CORI pel poble!