RSS

Documentació

18 de novembre de 2010

'Final Juantxi', el videojoc online de la CORI

Jugueu-hi a pantalla completa a partir de l'enllaç de la dreta

final juantxi

Final Juantxi, el videojoc de la CORI 

final juantxi 2

Un escenari del joc Final Juantxi 

Els videojocs estan de moda i els partits en fan durant la campanya. Nosaltres també en tenim un, perquè a la CORI procurem baixar a l'arena política amb tots els recursos tecnològics disponibles.

El nostre videojoc competirà fins al final amb els videojocs de dues altres formacions polítiques que també se la juguen en línia: el primer és ALICROFT, del PP, on una gavina voladora va matant immigrants extracomunitaris i, de retruc, independentistes que es tiren en paracaigudes. L'altre és RESIDENT EVIL, el videojoc del Tripartit, on un virus maligne ha desmobilitzat la població i té tothom apardalat, esperant que els treguin les castanyes del foc, fent cua a l'atur o a veure si els endollen...

FINAL JUANTXI és el nom del videojoc que l'Albert Puipgpinós ha desenvolupat per a la campanya, aprofitant la base d'un conegut joc arcade per jugar en línia.

El videojoc de la CORI té un funcionament senzill i lògic:

1. Un cotxe oficial de color rosa dispara contra maletins voladors plens de bitllets, que transporten diners producte de la corrupció i la prevaricació.

2. Els aliats dels de sempre disparen des de baix, i des dels maletins, bitllets corruptors contra el cotxe oficial, el qual els ha d'esquivar per tal de no desaparèixer a les clavagueres de la prevaricació.

3. De vegades, quan el nostre cotxe destrueix un maletí, aquest es converteix en una fulla de marihuana, la qual el cotxe ha d'agafar per guanyar punts i canviar d'arma. Cada vegada que s'agafen fulles o es destrueixen maletins, s'aconsegueixen 'coris', que són punts a favor del jugador o jugadora.

4. Al final del joc hi ha un monstre horrorós per matar, és el gran xoriço, i si s'aconsegueix destruir-lo, el jugador és redirigit al lipdub 'Autopista al Parlament'.

Es juga amb les tecles del cursor del teclat, es dispara amb la barra d'espai i es posa en marxa amb un clic de ratolí.

Acabem amb ells a Final Juantxi, ara, i el 28-N a les urnes!

Enllaços interessants