RSS

Notícies

12 de novembre de 2010

Èxit sense precedents en la presentació a El Círcol de Reus

Reus (Baix Camp)
CORI - Oficina de Comunicació
Pirata, Carmen i Ariel circol reus

Pirata, Carmen i Ariel, a El Círcol 

bar iris reus carmen de mairena cori 2010

Arribada al bar Iris, del barri del Carme de Reus, on s'esperava una gentada 

el circol reus carmen de mairena 2010

El Círcol, ple de gom a gom i amb molt bon humor a l'ambient 

hoquei reus deportiu mairena 2010

Candidates i candidats, al partit d'hoquei Reus Deportiu - Igualada 

Gentilesa del Front Reusenc 

La tarda del primer dia de campanya electoral de la CORI en aquestes eleccions va començar pels carrers de Reus, a les set del vespre, quan Carmen de Mairena va arribar al bar Iris, al barri del Carme, on va ser rebuda per més de cent persones com si es tractés de la mismíssima Pantoja.

A dins de l'Iris, Carmen de Mairena, Ariel Santamaria i alguns altres candidats i candidates, van oferir una roda de premsa oberta a tothom, amb precs i preguntes permanents i repartiment gratuït de programes electorals de la CORI, recent impresos. La cosa va durar una hora, aproximadament, entre els parlaments, resposta a preguntes de periodistes, i una inacabable sessió de fotos amb tota mena de persones que es volien emportar un record de la Carmen.

Més tard, a les vuit del vespre i en un altre marc per a una altra mena d'acte, dues-centes cinquanta persones van emplenar, de gom a gom, la sala d'actes de l'entitat reusenca El Círcol.

Arran d'una invitació d'El Círcol per fer un acte obert a tothom, la CORI va aprofitar l'oportunitat per fer una presentació de les persones que encapçalen la candidatura i, també, per llegir per primer cop el programa electoral per a les eleccions de 2010 al Parlament de Catalunya.

No es tractava d'un míting, sinó de fer el primer acte públic en un espai preferent a la ciutat de Reus. Van intervenir a l'acte Carmen de Mairena, Ariel Santamaria, Josep Maria Turcó, Cori Alegre, Ramon Sans i Pirata el del Gorro, persones totes candidates de la CORI per diferents circumscripcions catalanes.

Sobre les deu de la nit, els candidats i candidates i molta altra gent, van assistir al partit d'hoquei patins que va enfrontar el Reus Deportiu amb l'Igualada, que van guanyar 4-3 els de Reus i va permetre que recuperessin el liderat de l'OK Lliga.