RSS

Documentació

22 de març de 2007

Webs que parlen de la CORI de 2007

CORI - Oficina de Comunicació

A banda dels blocs on apareixen opinions sobre la CORI, aquí recollim enllaços a webs diversos on es parla de la CORI o on enllacen el nostre lloc web i ens ho comuniquen

Web del Jordi Sugranyes. Campanya de 2007.

Web del Jordi Sugranyes. Campanya de 2007. 

Geocities 

Mellizo nada más...

Mellizo nada más... 

MSN Live 

Indymedia BCN. Sigues Juantxi. Visca la CORI!

Sigues Juantxi. Visca la CORI! 

Indymedia BCN 

CORI_Reus

CORI_Reus 

Fotolog 

- INDYMEDIA BARCELONA

L'Ortiga obre un espai, amb ressenyes i fotos de la CORI de 2007, al mitjà alternatiu per excel·lència: Indymedia.

- WEB DEL JORDI SUGRANES

El Jordi Sugranyes no para, i aquesta vegada també fa un web dedicat a la campanya electoral per a les municipals de 2007. Hi ha enllaços als videos que el Jordi va recopilant i publicant a Youtube.

- FÒRUMS DE ROCKCATALA.COM

A www.rockcatala.com ha aparegut del nores un fòrum on el personal va deixant comentaris sobre l'Ariel Santamaria i la CORI.

- ARIELSANTAMARIA.COM

El web del messies del rocanrol i apòstol del juantxisme, líder de la CORI i candidat a l'alcaldia de Reus.

- DIRECTORI D'EN FELIPE MELLIZO

En Felipe Mellizo es fa ressò de la CORI, des de Madrid, i ens enllaça amablement el web al seu web de literatura i rareses.

- FOTOLOG CORI_REUS

Aquest Fotolog va fent-se ressò de les activitats públiques de la CORI en aquesta precampanya/campanya de 2007. Bones fotos i força comentaris dels/les visitants el converteixen en un bon altaveu per al juantxisme. Everybody's juantxi!!!

- VIQUIPÈDIA

Malgrat tots els intents continuats de boicot contra l'article que parla de la CORI l'Animarval, impulsor i resistent redactor de l'article, segueix documentant-lo amb informació actual. Endavant Animarval, que els enemics són invisibles i intentaran confondre't: resistir és guanyar.

- EL FRIKONARI

Aquesta iniciativa popular de documentació, basada en Wikimedia, recull força informació sobre l'Ariel, la CORI i altres elements de la fauna i flora local. L'article sobre la CORI havia desaparegut aparentment i ara sembla ser que torna a estar actiu.

- FOTOLOG TAN COM PUC!

Un col·laborador de la CORI va proposar al Partit que li canviem el nom a la URV. Havent debatut i deliberat sobre aquest afer importantíssim, l'aparell ideològic del Partit ho ha acceptat i, per tant, el Partit ho recolza. El nou nom de la URV serà Universitat de Reus i Voltants.

- MISS JUANTXI

La discjoquei reusenca més juantxi es fa seu el tractat filosòfic del juantxisme i l'afusella del nostre web per clavar-lo al seu bloc.

- LA CABOTA

Aquest mitjà de comunicació imprès del País Valencià ha decidit donar suport incondicional a la candidatura de la CORI a Reus. Ho expliciten al seu web lacabota.com.

- CATALANÀSTIC

El fòrum de seguidors del Nàstic té un debat obert sobre la presentació de la CORI a la ciutat del Port. Es titula 'Ens envaeixen els de Reus' i és ple de disbarats.

Si coneixes algun web que parli directament del juantxisme, l'Ariel Santamaria en el seu vessant polític o la CORI, si us plau emplena el formulari de col·laboració i l'enllaçarem aquí.