RSS

Notícies

14 de novembre de 2010

Dissabte electoral juantxi pels carrers de Barcelona

Barcelona (Barcelonès)
CORI - Oficina de Comunicació
 
video juantxi david datzira rambles barcelona ariel eleccions

Juantxisme polític de proximitat 

Del vídeo de David Datzira 

L'Ariel fa campanya barcelona cori boqueria

L'Ariel fa campanya amb un megàfon 

Foto d'Andreu Iglesias 

ariel barcelona boqueria rambles cori

Simpatitzants de la CORI demanen programes electorals 

Foto d'Albert Puigpinós 

nou barris ariel barcelona la cosa nostra cori

Concert a La Cosa Nostra 

Petita crònica del dissabte 6/11/2010 a la tarda a Barcelona, on Ariel Santamaria i Pirata el del Gorro van fer campanya electoral de proximitat, explicant el programa a les persones que anaven pel carrer.

L'Ariel, el Pirata, i la resta de persones de la CORI de Barcelona, Badalona, Esplugues i Reus, van repartir un centenar de programes mentre cantaven cançonetes juantxis per la Rambla de Canaletes i dins del mercat de la Boqueria.

Els vianants anaven parant al grupet demanant-los autògrafs, fent-los preguntes sobre el programa electoral, criticant la CORI i altres partits, proposant punts pel programa electoral i reclamant la visita a la Rambla de la Carmen de Mairena, que el dissabte no va poder assistir a la passejada de campanya.

Tot plegat s'emmarca en la política de proximitat que nosaltres executem amb naturalitat i que, hem vist, els altres partits seriosos ens copien, ja que intenten fer el juantxi al carrer per captar fins al darrer vot amic, enemic, amable o desagraït, que pugui caure a les seves mans.

A la nit, algunes de les persones que havien fet campanya al carrer, van anar fins el casal de barri La Cosa Nostra, al Turó de la Peira, a Nou Barris. Allí, l'Ariel Santamaria i el Pirata el del Gorro, van participar al concert del grup 'Les putes van a peu', cantant la cançó del lipdub de la CORI, Autopista al Parlament.

A la columna dreta teniu enllaços interessants a galeries de fotos, vídeos i alguna cosa més.