RSS

Notícies

28 d'octubre de 2010

La loteria més juantxi d'enguany ja és a la venda

CORI - Oficina de Comunicació
Loteria de la CORI del 2010 eduard ortiz

Loteria de la CORI del 2010 

Eduard Ortiz, primer tinent d'alcalde de l'ajuntament de Reus, és la persona afortunada aquest any en l'exclusiu protagonisme que suposa ser escollit, per la CORI, per aparèixer a les butlletes de la loteria de Nadal que avui surt a la venda.

Enguany, el número de loteria 56.237 coincideix amb el sou anual d'Ortiz, i per tal que tot s'entengui clarament, hi hem afegit una taula comparativa de sous, que inclou tot el que cobren els principals regidors del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus), i també el que cobra l'Ariel Santamaria.

El sorteig com cada any, serà el 22 de desembre de 2010. Hi ha un error a les participacions impreses, en què l'any del sorteig està fixat en 20010 (vint-mil deu), moment en que segurament l'Ariel ja serà alcalde de Reus, però una dada clarament il·legal si es vol vendre loteria enguany.

L'Agència Tributaria ha estat informada i confirma que les participacions són vàlides el 2010, i a la columna dreta d'aquesta notícia podreu trobar la instància, per si us cal comprovar-ho.

Tota la gent que vulgueu participacions ens podeu enviar un correu a info@cori.cat, al telèfon 977 010 085 o al 638 966 002. També podeu passar pel despatx del nostre Grup Municipal, a l'entresòl de l'Ajuntament, els dimarts i dijous de les 18h a les 20h.

Molta sort, juantxis!

Continguts multimèdia