RSS

Notícies

21 d'octubre de 2010

David Llambrich, possible número 3 per Tarragona

El militant del BPPNIR s'està pensant la proposta juantxi

CORI - Oficina de Comunicació
foto david llambrich erc reus

David Llambrich, un candidat independent per confirmar... 

Foto: gentilesa del BPPNIR 

L'expresident de la secció local de Reus de la facció republicana del BPPNIR (Bloc de Partits Polítics No Independents de Reus), va decidir ahir deixar el seu càrrec per motius clarament polítics. Tampoc no té pinta d'estar gaire còmode en una llista electoral que sembla ser que troba una mica massa oficialista.

Als juantxis que preparen la batalla electoral pel Parlament, la del 28-N, els ha semblat que era una oportunitat d'or per rescatar el candidat Llambrich, i integrar-lo en una llista electoral de la CORI, per la circumscripció de Tarragona, donant-li un paper rellevant i similar al que té la Carmen de Mairena a les llistes de Barcelona.

Per no perdre temps, perquè demà tanquem les llistes electorals, un emissari de la CORI li ha fet arribar aquest matí, i amb caràcter d'urgència, una proposta que segurament deu estar pensant-se perquè encara no ens n'ha dit res.

En essència, i per tal que pugui veure's suficientment reconegut, se li ha oferit el número 3 de la llista electoral de la CORI per Tarragona, i per ser més generosos/es també se li garanteix la independència, respecte el nostre partit, col·locant-lo com a independent a la llista electoral.

Esperem que ens digui alguna cosa, i que la cosa sigui, amb més o menys dubtes raonables, que sí que s'incorpora temporalment al moviment juantxi.

Llegiu la carta que li hem enviat clicant l'enllaç de la columna de la dreta
Continguts multimèdiaEnllaços interessants