RSS

Notícies

14 d'octubre de 2010

Propostes del GM de la CORI per al Ple del pròxim divendres 15 d'octubre

CORI - Oficina de Comunicació

Tot i que l'alcalde ens vol fer veure que INNOVA som tots la veritat és que els beneficis només se'ls emporten uns quants

Tot i que l'alcalde ens vol fer veure que INNOVA som tots la veritat és que els beneficis només se'ls emporten uns quants, per això, si és veritat que tots els ciutadans de Reus som accionistes d'INNOVA solicitem que els beneficis també es distribueixin entre tots els ciutadans i no només entre els quatre polítics de sempre.

Com a moció tamé demanem que no es treguin les parades d'autobus de dins a Reus per anar, especialment, a Salou i/o Tarragona.

També demanem respostes a les incògnites sobre la gestió dels locals d'assaig que han muntat la regidoria de joventut sense saber com es gestionaran. Un cas similar al de la pista d'skate on el govern a dilapidat més de 240.000 euros.

La última pregunta gira al voltant de la incògnita de qui paga l'advocat de la sra. Carmen Cano Navarrete i de la sra. Elena Durà en el litigi que hi ha en contra seva per un pressumpte cas de mobbing contra una funcionària.

A la dreta podeu veure les instàncies presentades.