RSS

Notícies

16 de juliol de 2010

L'alcalde de Reus prohibeix oficiar més bodes al nostre regidor

El Perez desquiciat per l'èxit de bodes del nostre regidor

CORI - Oficina de Comunicació

Ariel Santamaria el regidor més escollit pel poble per oficiar les bodes dels ciutadans reusencs

La boda del ratolí Perez (flickr.com) 

El sr. Perez en un altra atac de banyes ha prohibit al nostre regidori i portaveu, l'Ariel, oficiar cap boda més al consistori.

El sr. Perez, un altre cop, posa per davant de l'interés del ciutadà el seu propi. Ara, segons les seves paraules, serà ell qui oficiarà totes les bodes de l'Ajuntament. El Grup Municipal de la CORI està content per què així l'alcalde haurà de treballar una mica, per què fins ara i pel que hem pogut veure a través dels mitjans de comunicació locals només es dedica a anar de piscolabis en piscolabis, mentre la gent segueix sense tenir feina. Però vet aquí ara haurà de treballar una mica.

Des d'aquesta humil pàgina volem demanar disculpes als nuvis que pretenien ser casats per l'Ariel, però poc hi podem fer davant les rabietes de nen repelent d'aquest home petitet i grassonet (no ens referim al Franco) sinó al Perez.

L'alcalde de Reus i davant testimonis d'altres regidors del BPPNIR ha près aquesta decisió per què acusa al nostre regidor de ser l'instigador de la querella criminal que hi ha posada i admesa a tràmit al jutjat de Reus contra la cap d'alcaldia la sra. Carme Cano Navarrete, la mateixa dona que va fer posar 54 fotografies de l'Ariel nuet en el Ple del passat abril del 2008 i que finalment l'alcalde, per salvar-li el cul a la veterana secretaria, va haver de claudicar, fer-se responsable del repartiment de dites fotografies i a disculpar-se a tota la ciutadania de Reus, als juantxis de la CORI i especialment al seu portaveu i únic regidor

Per una banda l'alcalde l'acusa d'una cosa que l'Ariel no hi té res a veure, doncs la querella és entre treballadores de l'Ajuntament per un presumpte cas de mobbing. Més aviat és al contrari doncs l'Ariel va ser víctima d'un atac sense precedents a un regidor de Reus per part de la sra. Carme Cano Navarrete, Cap d'alcaldia, la qual va sortir sense càstig de dita malifeta.

El cas serà portat a la Sindicatura de Greuges de Catalunya.

Llarga vida als nuvis! Mori el mal govern!