RSS

Notícies

26 de maig de 2010

Brad Pitt for president!

L'actor vol legalitzar la marihuana als EEUU per sortir de la crisi

CORI - Oficina de Comunicació

A diferència dels regidors més lletjos de Reus (els socialistes) l'actor nord-americà si que té clar com ajudar a la gent a sortir de la crisi

En Brad i l'Angelina de "Cal Pitt" 

Un deteriorat Perez fent de model de XXL. Qualsevol diria que es porta 7 anys amb en Brad Pitt 

Si algú es mira una foto de l'alcalde de Reus, en Perez (1956)i una altra d'en Brad Pitt (1963) les diferències a primera vista són més que notories. A part dels 7 anys que es porten de diferència (ningú ho diria veient les fotos d'un i l'altra) la manera d'enfocar la crisi i fer propostes per sortir-ne també els separa.

Mentre l'alcalde es gasta els diners nostres fent rotondes de més d'1 milió d'euros i altres malbarataments municipals, en Brad ha posat en marxa una campanya per ser senador i més tard poder presentar-se com a president dels EEUU amb una proposta seriosa; Legalitzar la marihuana.

Pel que podem veure mentre la gent normal com en Brad mira la manera de treballar en favor dels més desfavorits, el govern municipal tripartit encapçalat per un banquer, una mestra valenciana i un mosso d'esquadra només miren per les seves butxaques i els seus interessos.

Per altra banda el govern tri-partit municipal, lluny de lluitar a favor dels interessos dels ciutadans segueix amagat darrera l'obscura mentalitat totalitarista on només hi cap un interès: el de fer-se cada dia més rics a costa dels ciutadans honrats i treballadors.