RSS

Notícies

05 de maig de 2010

Gerard Dalmau denúncia a l'Ajuntament

Admès a tràmit un contenciós administratiu al Jutjat del contenciós administratiu número 2 de Tarragona

CORI - Oficina de Comunicació

Gerard Dalmau, un defensor dels drets dels ciutadans, portarà el cas fins al final

El sr. Gerard Dalmau 

Diari de Tarragona 

El Bar preferit dels polítics del BPPNIR 

culinarius.es 

A Reus ja fa temps que les coses es mouen gràcies a gent valenta com el sr. Dalmau. Si no fos per aquesta gent que anonimament i sense afany de lucre lluiten per defensar els drets dels ciutadans, avui en dia patiriem una repressió encara més gran.

El sr. Dalmau presumptament és víctima d'un abús per part de l'empresa municipal AMERSAM que el multa tingui o no tiquet en el vidre del seu cotxe. És trist que això pugui passar en una empresa municipal però per desgràcia succeeix tal i com ens explica el sr. Dalmau.

Des de la CORI donem tot el suport a la lluita d'aquest ciutadà i ens afegim a dita lluita per acabar amb la prepotència i impunitat en que s'actúa en diferents departaments de l'Ajuntament de Reus.

A l'enllaç de la dreta hi trobareu la notícia que surt avui al Diari de Tarragona. Cal dir també i en defensa de la llibertat i de la veritat és que el sr. Dalmau mai ha treballat a l'empresa AMERSAM ni en cap altra de capital municipal. Així doncs desmentim la versió del sr. Eduard Ortiz que acusa al sr. Dalmau de fer tot això per venjança com a ex-treballador d'AMERSAM.

Sr. Ortiz els ciutadans tenen el dret de saber la veritat, i vostè té el deure de dir-la. Des d'aquesta humil pàgina li demanem demani disculpes immediatament a un ciutadà de Reus, honrat i treballador, com és el sr. Dalmau.

Enllaços interessants