RSS

Opinió i acció

16 de març de 2010

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 38

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 81anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

En el Diari Més del 15 de març el sr. Alcalde escriu un article titulat "La dignitat dels represaliats" on comenta que "molts joves no saben valorar la democràcia que tenim avui...malgrat que alguns irresponsables vulguin ridiculitzar-la i pervertir-la".

Sr. Alcalde si hagués sabut que la democràcia que ha substituït al franquisme seria la practicada pel PSOE, del cual vostè n'és representant, i pel PP que han governat el païs a nivell nacional li asseguro que no hagués format part d'una organtizació de republicans que actuà de forma rudimentària a partir de l'any 41. En aquells temps et jugaves el físic, pintaven bastos.

L'any 1950 al arribar al cuartel tenia un informe polític que em qualificava de "rojo peligroso", sense comentaris.

Sr. Alcalde, vostè diu que "molts joves no saben valorar la democràcia que tenim avui", no sóc jove i valoro aquesta democràcia zero, li explicaré el per què: A nivell nacional la corrupció és total, llegeixi els diaris. Els serveis públics no van bé només cla veure la nevada, a nivell local, com pot ser que una factura d'aigua domèstica sigui més cara que l'aigua industrial, i sent com és una primera necessitat no entenc com s'hi afegeix un tribut de la generalitat que encara ho encareix més.

Durant els anys de la meva vida laboral igual que tots els ciutadans, he pagat la seguretat social que m'han manat. Actualment la S.S democràtica a l'ordre de l'empresa Sagessa es permet el luxe de retrassar la visita dels malalts que han sigut manades pels metges.

No continuo, tal vegada és millor que els ciutadans continuin vivint ignorant la realitat. Aglun dia es despertaran.