RSS

Notícies

05 de març de 2010

La CORI entra a INNOVA!

La cara de l'alcalde després de la votació és impagable

CORI - Oficina de Comunicació

Per Pérez ha estat una "derrota"

KO 

Dia històric a la capital del Baix Camp i més concretament dins del Palau Municipal, o més conegut com Ajuntament.

La CORI per aquest Ple havia preparat un parell de mocions que posaven entre les cordes al govern municipal tri-partit.

La primera d'elles ha esta una proposta de resolució per dir-li al Zapatero que la gent de Reus estem en contra d'apujar l'IVA dos punts. L'alcalde ha tingut que fer servir el seu vot de qualitat (en cas d'empat val el seu vot val doble) per tombar la moció.

La que si ha guanyat per 14 a 12 ha estat la moció per entrar al Consell d'Administració d'INNOVA empreses de Reus SL. Un altre cop CORI, CiU, PP i aquest cop també ICV-EUiA han votat a favor. La cara del sr. Lluís M. Pérez ha estat impagable, li han sortit tots els colors, sense exagerar, ha passat del blanc pàlid fart al roig marxista leninista de primera rentada. Per fi la CORI, a través de l'Ariel, estarà a INNOVA vetllant pels interessos dels ciutadans de Reus.

Pérez ha declarat que "ha viscut una derrota", segons hem llegit a Delcamp.cat. I l'Ariel que "ha estat una victòria".

El més lamentable de tot és l'acusació d'apologia de les drogues que ha fet el sr. Pérez al nostre regidor portaveu. El sr. Pérez ha perdut els papers i ha agafat el camí de la demagògia més barata i populista, el de la ignorància.

Sr. Pérez, el sr. Santamaria només defensa la llibertat individual a fer cada ú amb el seu cos el que li vingui de gana, mentre no faci mal a ningú i siguin majors d'edat, sobretot quan parlem del cannabis.

Per què no tracta igualment a la gent que consumeix alcohol o tabac per exemple? Li aconsellem senyor Pérez que es passegi pel servei de drogodependències de l'Hospital Sant Joan de Reus i parli amb els professionals que hi ha allí. Li convé, cregui'ns.

Li convé per què aquesta ciutat no es pot permetre el luxe de tindre un alcalde que dóna la sensació de viure allunyat dels problemes i necessitats de la gent.