RSS

Notícies

23 de febrer de 2010

La CORI repartirà gratuïtament 5.000 llavors de cannabis de la varietat "Eduard Ortiz"

Les llavors, que són per exterior, provenen d'un Banc Holandès

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

Tothom que ho desitgi pot venir a buscar, pel despatx, el pack cannàbic "Eduard Ortiz"

Ortiz y Perez, la imatge de la decadència 

delcamp.cat 

La setmana passada, el regidor i portaveu menys estimat de Reus, el sr. Ortiz, va enviar unes cartes a diferents barris de la ciutat posant el crit al cel per una moció que la CORI va presentar en el passat Ple de 22 de gener.

Lo curiós del cas és que en el Ple cap partit polític va intervenir per defensar o atacar la moció, senzillament es va procedir a votar, i com no, el resultat va ser 1 vot a favor i 26 en contra.

L'esquizofrènia política d'ICV-EUiA és cada dia més accentuada. Mentre que quan estan a l'oposició sempre s'omplen la boca de legalitzar el cannabis, quan tenen el poder per fer-ho es tiren enrera. Qui els entengui que els compri.

La CORI com a agraïment al sr. Eduard Ortiz, ha decidit batejar amb aquest nom la varietat de cannabis que repartirà entre tots els ciutadans de Reus que ho vulguin i, com no, de forma totalment gratuïta.

Per aconseguir la varietat de llavor cannàbica "Eduard Ortiz" només cal que passeu pel despatx del Grup Municipal a l'Ajuntament, planta entresòl, i us farem entrega del pack fumeta.

Reusencs i reusenques us recomanem que llegiu l'estúpida carta plena de mitges veritats que ha enviat el nostre tinent alcalde, no té desperdici i flipareu molt, quasi més que fumant-vos un canut.

Us esperem al despatx, LEGALITZACIÓ JA!

Us podeu descarregar la carta en l'enllaç que teniu a dalt a la dreta
Continguts multimèdia
  • La carta del sr. Ortiz