RSS

Notícies

09 de febrer de 2010

El BPPNIR d'excursió a veure al Barça

I gratis, és clar!

CORI - Oficina de Comunicació

Tot i la crisi, la precarietat laboral al Nou Hospital, el merder de l'escolarització, etc. res ha aturat als líders del BPPNIR a anar a veure un entrenament del Barça al camp de Reus

Laporta, un president molt juantxi 

Internet 

Com si de rabiosos pre-adolescents es tractés, ahir al matí, els líders del BPPNIR van deixar la seva feina per anar a veure com el Barça xutava la piloteta al camp del Reus. Això si, ells hi van anar gratis mentre la majoria de gent va tindre que rascar-se la butxaca i pagar entre 10 i 20 euros.

Com pot ser que els polítics del BPPNIR perdin el temps amb aquestes coses? És que la ciutat no té problemes més importants? Inclús el sr. Pellicer és capaç de dir (a través del facebook) que ha estat invitat en motiu del centenari del Reus. Però Pellicer, quants cops has de celebrar-ho? Per què no prefereixes celebrar que una idea teva hagi prosperat i hagis aconseguit que algun reusenc trobi feina? És que potser el Pellicer no pateix la crisi? I el polític més verd (i no ho diem per catxondo mental) com és el sr. Paris va deixar la seva responsabilitat governamental per anar a veure les cuixes dels futbolistes? És que l'àrea de medi ambient va tan bé que no necessiten al sr. Paris?

Per desgràcia a Reus tenim polítics que prefereixen deixar la feina per anar a veure a quatre futbolistes. Ara bé, i si haguessin tingut que pagar les entrades hi haguessin anat?