RSS

Notícies

25 de gener de 2010

El BPPNIR censura una altra moció de la CORI en el Ple del passat divendres

Amb aquesta ja en són tres en l'últim any

CORI - Oficina de Comunicació

Pel que es pot veure els membres del BPPNIR han agafat el relleu dictatorial del Franco per deixar sense veu a la CORI.

Censura a l'Ajuntament de Reus? No, gràcies 

El Grup Municipal de la CORI vol denunciar un nou cas de censura a l'Ajuntament de Reus en una moció presentada al Ple d'avui vint-i-dos de gener del dos mil deu. Concretament, i per imperatiu legal, s'ha retirat la moció que proposava la creació d'un estudi per veure la viabilitat de crear una Vegueria pròpia, aprofitant la nova llei de vegueries que es vol impulsar des de la Generalitat de Catalunya.

Amb aquesta moció ja en són tres les mocions que el nostre Grup Municipal ha vist com es censuraven minuts abans de la celebració del Ple, concretament en la Junta de Portaveus.

El nostre Grup Municipal veu darrera aquesta estratègia un intent desesperat del sr. Lluís Miquel Pérez i Segura de deixar sense veu al portaveu del nostre Grup, davant les pròximes eleccions. Un fet que considerem antidemocràtic.

Recordem també que des de l'arribada del nostre Grup a l'Ajuntament les intervencions dels Grups s'han vist regulades per "extranyes" regles mai abans posades en marxa i que han deixat al nostre grup amb la possibilitat de poder presentar "només" dues mocions i un prec i una pregunta. Aquesta censura perjudica al poble doncs limita les aportacions del nostre Grup al bé comú de la ciutat.

Amb actituds com aquesta, el sr. Perez alimenta la desconfiança que hi ha entre la gent i els polítics.

El Grup Municipal de la CORI i la CORI rebutjen aquest tipus d'actituds en les institucions púliques i representatives de la ciutadania.