RSS

Notícies

17 de gener de 2010

La CORI apallissa al PSOE-PSC en el duel polític de la Marcel.lí Gené

El sr. Ortiz Castellón, davant l'estat de forma del Pirata, ha preferit no participar-hi

CORI - Oficina de Comunicació

El Pirata torna a guanyar la Marcel.lí Gené en la categoria de polítics. Tres victòries a zero davant l'esportista estrella socialista, l'Eduard Ortiz Castellón.

L'Ariel i el Pirata 

reusdigital.cat 

El sr. Ortiz Castellón 

http://vidadejuantxi.blogspot.com 

Tot Reus estava a l'espera de la lluita entre el Pirata i l'Eduard Ortiz a la cursa Marcel.lí Gené que s'ha celebrat aquest matí a la nostra ciutat.

Per desgràcia però, i no en sabem els motius, el sr. Eduard Ortiz ha decidit no prendre part de la cursa, posant en safata la victòria de la CORI, per tercer any consecutiu, per davant del PSC.

I és que a la vida moltes coses són paral.lelismes. L'Eduard Ortiz, cada vegada més enfonsat a nivell polític i també a nivell esportiu. En canvi el Pirata, cada cop sona amb més força a Barcelona per a les eleccions de la Generalitat i veu com tan a nivell polític com esportiu es troba en un excel.lent estat de forma.

Tot i el peixet que havia preparat el Pirata, corrent els 10 kms descalç, pel sr. Ortiz, aquest no s'ha atrevit a vestir-se de curt. Diuen les males llengües que ha fingit una lesió (a l'estil del Guti del Madrid) per no enfrentar-se al Pirata.

Finalment el Pirata ha fet el recorregut amb poc més de 44 minuts, la mateixa marca que l'any passat, això si, l'any passat va córrer amb vambes.