RSS

Notícies

31 de desembre de 2009

Adéu 2009, hola 2010

Marxa el 2009, un any molt juantxi

CORI - Oficina de Comunicació

Serà el 2010 un any encara més juantxi?

Benvingut 2010 

Si per alguna cosa serà recordat aquest any que avui despedim, serà sense dubte, el merder que hi ha entre Reus i Tarragona.

Però no podem oblidar altres merders tant o més importants que han succeït aquest 2009 com poden ser el desalltjament del Ple de manera poc elegant a les treballadores de la neteja d'Eulen o l'altre desallotjament igualment desagradable al, després anomenat, Grup dels 8 pel tema de la Sedera.

Altres coses que ens han dolgut és la negativa totalitaria del BPPNIR en posar un coffe-shop municipal a l'estil holandès. Aquest 2010 seguirem lluitant per les llibertats individuals. Estem més sols que la una però seguirem amb la lluita. Una reflexió que us proposem els de la CORI i agraïrem que ens contesteu és la incoherència, del sector reciclat del BPPNIR els d'ICV-EUiA, que en principi estan a favor de la legalització i en tot el que hem proposat ens han votat que no en el tema de la marihuana. Vosaltres per què creieu que és: Per què el Paris és mosso d'esquadra i li ho tenen prohibit des de comissaria?o per què ICV-EUiA, en realitat, no vol legalitzar el cannabis i només ho diu quan vénen les eleccions per agafar vots?

L'incompliment de l'acord unànim de l'Excm.Ajuntament de Reus de crear una pista d'hoquei municipal per part del sr. Verge, el Regidor d'Esports, és un dels fets més vergonyosos del 2009. Un regidor no hauria de poder saltar-se a la torera l'acord unànim de tot un Ple per què primer hi fa passar els seus interessos.

En el costat positiu de l'any hi trobem l'acord unànim en els temes de la contracta de la brossa (suspenem el sr. Paris en el tema de la recollida neumàtica) i de l'acord per finançar el nou Hospital de Reus. Des del punt de vista juantxi no entenem per què s'ha trigat tant a saber com es financiaria l'hospital però, bé, lo primer és lo primer.

Si voleu saber més de lo passat l'any 2009 feu un recorregut per l'hemeroteca. I Feliç Any Nou!