RSS

Opinió i acció

29 de desembre de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 34

Carta al sr. Ballesteros

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 81anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Sr. Ballesteros,

He seguit la repetició de programes per Canal Català TV. En un d'ells vostè era l'entrevistat i sincerament no entenc el seu posicionament vers les futures vegueries.

Si l amajoria dels partits polítics que estan representats al parlament català decideixen canviar el sistema públic administratiu actual, suposo que ho fan per millorar, si és així alguna cosa ha de canviar, si tot ha de seguir igual és necessària la futura llei de vegueries.

Entre la premsa i la TV he decidit que vostè considera la ciutat de Tarragona el lloc òptim per donar un millor servei als ciutadans, "Finestreta única". Suggereixo que els regidors de l'Ajuntament de Tarragona que pensen com vostè demanin als seus partits que no votin favorablement aquesta llei de vegueries perquè Tarragona és superior a qualsevol altre municipi, que tot ha de continuar igual i que el sistema administratu per provincies és immillorable. Per tant pel sr. Ballesteros (és un consell) millor que voti en contra de les vegueries.

No dubto de la seva visió de futur vers el Camp de T. però tal vegada seria convenient que els diferents ajuntaments de la futura vegueria opinessin sober aquest millor servei que vostè creu que unicament Tarragona pot donar, i sobretot se'ls informés pe què.

Com a ciutadà del Camp de T. desitjaria saber per què Tarragona com a capital de la provincia no va exigir que l'estació de l'AVE s'instalés a la seva ciutat, enlloc de la Secuita.

Quines avantatges i veu tenint en compte que la futura població del Camp passarà a tenir unes 500.000 persones en els propers anys segons els que diuen que hi entenen.

.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147