RSS

Opinió i acció

15 de desembre de 2009

Reus és blau, per Gerard Dalmau. Capítol 9

Reus és blau no per les zones blaves sinó també pel "colorido" de la Guàrdia Urbana

CORI - Oficina de Comunicació

Gerard Dalmau. 38 anys. Nascut a Cambrils. Viu a Reus. Casat i amb dues filles. Xòfer professional, ara a l'atur. Ex-jugador d'hoquei del Club Patí Cambrils

El sr. Dalmau 

Si passa a Vigo perquè no pot passar aquí a Reus?

Notícia apareguda al DIARI DIGITAL "LA VOZ DE GALICIA"

http://www.lavozdegalicia.es/vigo/2009/10/12/0003_8031283.htm

Els jutges consideren que no s'ha demostrat amb claredat que s'hagin produït les infraccions.

Les dues sentències són del jutjat del CONTENCIÓS NÚMERO 2 DE VIGO. El Jutge esmenta el que aquí en aquest blog es comenta, és a dir que:

"El jutge analitza la situació dels vigilants del XER (zona blava), reconeixent que no té categoria d'agents de l'autoritat, però que com han estat identificats al Butlletí Oficial de la Província no és necessari que el seu nom figuri en les denúncies.

Per aquest motiu manquen de la presumpció de veracitat dels policies municipals, encara que almenys tenen la mateixa que qualsevol altre ciutadà. "

L'única diferència que existeix entre la tramitació de les multes de VIGO amb les de Reus és que els vigilants de Vigo fan fotos però tot i amb això segons la notícia, el JUTGE no les considera prova de càrrec, per no considerar-les com prova que demostri prou el fet que es pretén acreditar.

Si podeu llegir-vos, no té cap desaprofitament, al contrari crec que el Sr. EDUARD ORTIZ responsable municipal de la tramitació de multes i a més de l'empresa concessionària de la ZONA BLAVA DE REUS, també hauria de prendre nota i començar a actuar amb conseqüència i consciència, tramitant aquestes denúncies que tramita, respectant la LLEI i la jurisprudència que s´ està creant amb aquestes sentències i altres anteriors.

No crec que costés molt, que a Reus es faci cas en la forma que s'han de tramitar aquestes denúncies. L´ÚNIC MOTIU QUE POT SER QUE EL NOSTRE AJUNTAMENT CONTINUI TRAMITANT AQUESTES DENÚNCIES EN CONTRA DEL QUE SENTENCIEN ELS JUTGES O DIU LA LLEI, NOMÉS POT ÉSSER, pel motiu que és molt baix el percentatge de gent que al final s'atreveix a acudir al contenciós administratiu pel motiu que resulta més car el tramit que no la pròpia denúncia. Però últimament els diferents Ajuntaments que no respecten la forma de sancionar, ja són condemnats a costes, com li passà el de SEVILLA.

http://www.diariodesevilla.es/article/sevilla/292158/la/sancioacuten/le/salioacute/cara/ayuntamiento.html

Aquesta forma d'actuar, en aquestes sancions a Reus o sigui no intervenint l'AGENT DE AUTORITAT, crec que es considera actuació amb FRAU DE LLEI.

AVIAT AIXÒ MATEIX QUE VA PASSAR A VIGO O A SEVILLA POT PASSAR AQUÍ A CASA NOSTRA.

GERARD DALMAU