RSS

Notícies

03 de desembre de 2009

Les mocions i preguntes del ple del 4 de desembre

La dignitat de la ciutat en joc

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

Després de les últimes provocacions per part de l'alcalde de Tarragona, el romà Ave Ballesteros, el GM de la CORI no s'ha quedat amb els braços creuats i ha actuat amb més fermesa que mai

R.I.N.T  

Els 5 anells olímpics a la romana. No a Tarragona 2017! 

En el Ple de demà posem damunt de la taula la dignitat de Reus.

Després de l'ofensiva romano-apostòlica-socialista atacant el nom de l'Aeroport de Reus. Com no podia ser d'una altra manera, el GM ha respòs amb una moció que treu lar respiració a qualsevol emperador romà.

Una de les altres mocions és les multes que imposa l'Ajuntament de Reus a tothom que ha vingut de Tarragona, i sobretot, per l'Avinguda Tarragona a més de 50 kms/h. El tripartit governamental se'n ha adonat i torna a permetre a la gent el poder circular fins a 80 kms/h com sempre. Davant aquesta injustícia demanem que tornin els diners a tota aquella gent que ha estat multada en aquest període de "prova" segons l'Eduard Ortiz. Serà de prova però la pasta que ha fet aquest senyor ja pot pagar alguna rotonda que altre.

En l'apartat de preguntes n'hi ha una que parla sobre el caleram que es gasta la funerària per fer publicitat en un diari. Aprofitant l'avinantesa també li preguntem a l'Empar Pont quant cobra per ser la consellera delegada?

L'altra pregunta fa referència als casos de Grip A .

No us perdeu el pròxim artice de "La Cara B del Ple"

A pels romans que són pocs i covards!

Continguts multimèdia
  • Moció Aeroport de Reus
  • Moció de les multes
  • Preguntes