RSS

Notícies

05 de novembre de 2009

Mocions i preguntes pel ple de novembre del 2009

La corrupció a debat

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

Tot i que el govern segueix fent el dropu i no presenta masses coses per la ciutat (ho amaga a través d'INNOVA) serà un Ple mogudet

L'alcalde de Santa Coloma i l'Ernest Maragall in fraganti 

El Grup Municipal de la CORI presenta per aquest Ple un parell de mocions (no en podem presentar més) i dues preguntes.

La primera moció és per la creació d'una comissió anticorrupció municipal. Aquesta proposta vol enfortir les relacions de confiança entre els ciutadans i els "emperadors" polítics. Cap grup municipal s'ha pronunciat sobre el que votarà.

La segona moció és una e-moció, en aquest cas és per intentar que el tripartit posi una mica de "seny" i deixi de buscar una baralla infantil a tres bandes entre els membres del govern, la guàrdia urbana i aquests nois. CORI i CiU votarem a favor, ICV-EUiA segueix fent el baliga balaga i els altres en contra, per variar.

Preguntarem sobre les performances al cementiri, fet que ha generat polèmica després d'unes desafortunades declaracions on adjectivava al grup teatral La Gata Borda com a republicana. Sabem que és xungo que et posin al costat de l'Empar Pont o del Bergadà, però no hi havia mala fe.

L'altra pregunta és sobre els radars mòvils que ha adquirit l'Ajuntament i rapidament ha posat a fer funcionar. En cercles municipals aquests cotxes amb radar són coneguts com "els cirses". En aquesta pregunta, habilment, hem col.locat una petició on demanem que la primera vegada que et multin només sigui avís, sempre respectant els límits de velocitat antics.

Us ho podeu llegir a l'enllaç de la dreta de la página.

Veniu al Ple si podeu, que fa fred i necessitem calor

Continguts multimèdia
  • Mocions i preguntes