RSS

Notícies

29 de setembre de 2009

La CORI dubte de la rentabilitat del nou projecte de Redessa per a ajudar a reobrir els locals buits.

És ètica la política que es porta desde Redessa?

CORI - Oficina de Comunicació

El sr. Morató imitant el governt central utilitza els diners públics per finançar empreses privades

El cartell de moda a Reus 

La Coordinadora Reusenca Independent posa en dubte la rentabilitat del nou projecte de Redessa per a ajudar a reobrir els locals buits.

En primer lloc volem dir que s’està cometent un tracte deslleial a les empreses que ja fa temps que estan obertes a la nostra ciutat. Aquestes botigues fa temps que paguen impostos i estan passant per uns moments molt difícils. Des de la CORI no trobem lògic que ara amb aquests impostos es financiï a empreses que els hi poden fer la competència perjudicant-les encara més. El nostre grup considera que aquestes botigues que ja fa temps que estan obertes també han de ser tingudes en compte i que per tant també han de poder rebre algun tipus d’ajut per fer front als lloguers.

En segon lloc volem que es detalli economicament, i que es faci públic, quina rentabilitat suposa per al ciutadà reusenc aquest nou tipus de servei municipal destinat a les empreses privades. “Des del nostre grup municipal ho comparem amb l’injecció de diners que l’Estat a fet als Bancs però que no ha servit, tal i com s’ha demostrat, per a què el ciutadà pugui sortir de la greu situació econòmica actual”.

Per útlim lloc, i si el projecte de Redessa tira endavant, demanem al sr.Morató que les multinacionals quedin excloses de rebre ajudes públiques municipals.