RSS

Opinió i acció

22 de setembre de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 30

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Al programa local de Canal Reus TV "Tribuna" els diferents portaveus dels partits polítics representats a l'Ajuntament han debatut el tema del comerç local. Tots desitgen trobar solucions miraculoses per què la crisis que patim no es noti a la nostra ciutat, em sembla impossible de conseguir.

Temps passat les autoritats vam intentar i ho aconseguiren que Reus superés els 100.000 habitants, mitjançant l'arribada d'immigrants.

L'augment de població aconsellà plantejar la necessitat de crear i projectar centres comercials, res a dir, però no analitzaren les costums i necessitats dels nouvinguts, els diners que guanyen molts els envien a les seves families. Quines quantitats surten de Reus mensualment? La crisi rebaixa la circulació de diners, alguns immigrants gasten el mínim, els aparcaments són insuficients i de pagament, la guardia urbana surt cada dia a caçar multes. Quines perspectives té el comerç?

No he estat mai a les Gavarres, però sé que alguns amics i van a comprar simplement per l'aparcament.

Les primeres galeries comercials anomenades Windsor foren un fracas. Molts compradors de Reus i comarca prefereixen el model clàssic, no el model que ens volen imposar.

El temps dirà.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147