RSS

Opinió i acció

09 de setembre de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 29

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Fa temps vaig assistir per primera vegada a la reunió de la gent gran presidida per la sra. Garrido, alguns assistents es queixaven de les bicicletes que circulaven per la ciutat, com a usuaris d'aquest vehicle des de fa 60 anys vaig defensar la seva utilitat presentant una idea per marcar el carrer perquè pogués circular-hi tothom. Vaig defensar que es pogués circular per les voreres compartides amb els vianants, vaig demanar es celebressin reunions entre responsables de la circulació, gent gran i ciclistes, no he rebut resposta a les noves propostes.

Estic llegint el Punt (21-08-09) i he quedat sorprès de l'article publicat a la pàg.6, em sembla poc seriós que es presenti a uns senyors que durant quinze dies han circulat per la ciutat amb bici i evaluïn la seva experiència amb un set sobre deu, es veu clar que simplement han muntat l'espectacle de cara a la galeria: "made in Pris".

Si de veritat volen promocionar la bici els hi recomano escoltin a qui fa anys que la fan servir i si de veritat saben circular amb responsabilitat estic convençut que la seva cualificació serà de nou i mig sobre deu, és econòmic i ràpid.

Reus ofereix enormes possibilitats que no s'aprofiten, per exemple circular per les voreres requereix portar el sillin baix per dominar si cal la bici amb els peus a terra, vigilar els portals de les cases i comerços, vigilar els gossos, donar prioritat de pas als vianants, en fi sapiguer circular. En algun país d'amèrica es necessita carnet com els conductors d'automòvil.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147