RSS

Notícies

03 de setembre de 2009

Propostes del GM de la CORI pel Ple del 4 de setembre

L'Ariel torna de les vacances i afila la xinxeta

CORI - Oficina de Comunicació

Després d'uns dies desconnectat de la "vida oficial" ganxeta, el nostre regidor ha esmolat ben bé les eines i ens torna a sorprendre amb unes propostes que deixaran glaçat, tot i la calor que fa, a més d'un

Parkings municipals gratuïts ja! 

Dos mocions, un prec i una pregunta. Aquesta és l'artilleria que ha posat el GM de la CORI sobre la taula pel proper Ple de demà divendres 4 de setembre.

La primera moció tracta de treure la vena que porten als ulls els polítics del BPPNIR i que per fi es declari oficialment la carretera de Salou com a nou "Barri roig de Reus". En les anades i vingudes de moltes i molts reusencs cap a Salou, s'ha pogut detectar un augment significatiu respecte altres anys en el número de senyores i senyores amb bigoti que fan auto-stop a la carretera de Salou (Barri Fortuny en avall). Aprofitant l'avinantesa també demanem que es faci el possible per reinsertar aquests ciutadans de Reus que vulguin deixar la prostitució.

La segona moció tractem el tema dels pàrquings a Reus i proposem copiar el model del parking del Pallol on cedeix gratuïtament les dues primeres hores al visitant. Nosaltres creiem que els parkings municipals haurien de fer el mateix.

Com a Prec, demanem que d'una vegada per totes, es posi alguna pel.licula subtitulada per a la gent sordo-muda a la Palma als "estius a la fresca".

I fem una pregunta tècnica del funcionament dels grups municipals.

Podeu llegir integrament les mocions, el prec i la pregunta en els enllaços de la dreta.

Guanyarem!

Continguts multimèdia
  • Prec
  • Moció Barri Roig
  • Moció pàrquings
  • La Pregunta