RSS

Opinió i acció

12 de juny de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 24

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Anteriorment a aquesta carta els hi prometia que comentaria la situació actual segons les enfermetats que pateixo, el diagnòstic és el següent: Polimialgia reumàtica – aretritis. Com he arribat a aquest resultat? El mes de desembre del 2007 vaig ingressar a l’hospital, tenia “oclusión intestinal por bridas post-quirurgicas” em van desembussar els budells amb un aparell que no funcionava correctament, tenia d’avisar a les infermeres d’aquestes anomalies, les noies eren aprenentes, semblava una comèdia del Charlot, possiblement les conseqüències foren les següents.

El dia sis de gener del 2008 vaig anar a urgències, tenia un dolor a tot el cos, segons el metge era una inflamació de les articulacions, diagnòstic Artralgia, tractament Normulen 50/200 mg. 1 pastilla cada 18 hores amb el menjar, a l’uniforme diu “en cas d’empitjorament tornar a urgències”, aquest diagnòstic fou fet a ull.

El disset de gener torno a urgències, diagnòstic: Astromialgies en estudi, tractament: Nolotil.

A la fi torno a urgències el vint-i-tres de gener i en aqeusta ocació sóc atès pel Dr. Jammoul, he dit doctor amb majúscules i començà a posar remei a la meva malaltia. Amb sort el pròxim 2010 conseguirà el Doctor arreglar-me l’esquelet? Suposant que per motius imprevisibles no passi a ser client del cementiri.

L’eficàcia del servei d’urgències son el fonament per un bon servei als hospitals, si els metges que em van atendre els dies sis i vint-i-set de gener fossin de primer ordre, o els mitjans disponibles fossin els correctes, tal vegada no em veuria obligat a anar continuament a l’hospital a fer-me anàlisis de sant, medicar-me amb 4 pastilles diàries i dos setmanals. Això representa un gasto que tal vegada podia evitar-se si l’hospital funcionés correctament.

No comento el calvari entre els dies 6 i 17 de gener del 2008.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147