RSS

Opinió i acció

02 de juny de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 23

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

He assistit a la conferència del sr.Ortiz presentant el projecte de l'hospital de la nostra icutat. Després de tot el rollo s'inicià un torn de preguntes i vaig preguntar si augmentarien els sous dels metges, doncs considero que els sous són baixos. La resposta fou que manen els convenis locals, res a dir, exposaré la meva opinió sobre el tema.

Fa quinze anys un metge de familia estava interessat a treballar al camp de Tarragona, les seves notes foren excel.lents i matricules d'honor, al primer any es va treure el MIR, té especialitats en malalties tropicals, els seus serveis foren acceptats però sorgí un inconvenient, tenia d'acceptar un sou de 200 euros menys al mes, no hi va haver pacte.

Vaig entendre que el nou hospital seria molt superior a l'actual, espero que així sigui, per simple lògica es necessitaran metges, si els sous no són similars a altres llocs creuen que els millors vindran al nostre hospital? Quan diuen que el nostre hospital és referent, referent de què? Si es volen tenir bons professionals s'han de pagar.

En properes cartes els hi comentaré les enfermetats que continuament pateixo degut a l'edat, m'han visitat metges excel.lents per algun motiu continuo vivint, però algunes visites han resultat ser molt originals, per exemple, vaig anar a urgències perque al posar-me al llit patia unes picors a les cames impressionants, insuportables, el metge es limità a fer-me una recepte sense dir paraula, passaren els dies i les picors continuaven. Al final vaig descobrir el motiu de le spicors, al mas on vaig a fer verdura hi havia varis gats i estaven plens de pusses, tal vegada aqeust doctor al seu curriculum universitari no hi existien moltes matricules d'honor,m o tal vegada, el sou no donava per més, en tots els oficis existeixen oficials de 1a,2a i 3a.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147