RSS

Notícies

06 de maig de 2009

Propostes del GM de la CORI pel Ple de maig

CORI - Oficina de Comunicació

Amb dues mocions, un prec i una pregunta, es presentarà divendres el nostre Regidor al Saló de Plens

El sr. Xavier Amorós autor de "La cançó de la Puta guerxa" 

La primera moció que proposem és un pack anti-crisis, molt efectiu al nostre entendre: Zona blava a 1 euro al dia, possibilitar la rotació dels vehicles pels diferents parkings i augmentar les prestacions de la targeta daurada dels jubilats extenent-la a la zona blava.

L'altra moció és per facilitar a l'afició del Reus d'hoquei i de futbol els mitjans necessaris per poder seguir els seus equips en la lluita per la lliga.

En format pregunta i seguint amb el tema anterior també demanarem explicacions pels "tractes de favor" que es van originar el passat dilluns com a conseqüència de la visita de l'equip campió d'Europa al consistori, on només uns privilegiats van poder fotografiar-se amb els jugadors i van poder menjar-se tots els canapés pagats pel poble.

Com a prec demanem també una estàtua en homenatge a la prostitució reusenca. Ja ho va fer l'il.lustre Xavier Amorós amb un poema anomenat "La cançó de la Puta guerxa" o el mateix Gabriel Ferrater amb l'obra "Les Dones i els Dies".

Ja sabeu que ens podeu fer arribar les mocions que cregueu necessaries per millorar la ciutat i augmentar el benestar entre els ciutadans. Ho podeu fer enviant-nos un mail a g.m.cori@reus.cat o atabalant algun membre del partit que us trobeu per algun racó del poble.

Podeu llegir les mocions senceres i el prec i la pregunta als enllaços de la dreta.

Salut

Continguts multimèdia