RSS

Opinió i acció

06 de maig de 2009

Reus és blau, per Gerard Dalmau. Capítol 7

Reus és blau no per les zones blaves sinó també pel "colorido" de la Guàrdia Urbana

CORI - Oficina de Comunicació

Gerard Dalmau. 38 anys. Nascut a Cambrils. Viu a Reus. Casat i amb dues filles. Xòfer professional, ara a l'atur. Ex-jugador d'hoquei del Club Patí Cambrils.

El sr. Dalmau 

Últimament molta gent es queixa de les multes d'aparell que ultimente funciona a preu fet per omplir més encara les ARQUES MUNICIPALS (Radar de la Guàrdia Urbana).

Alguna gent es queixa d'aquestes multes, unes amb raó i d'altres amb no tanta. Respecte a les multes de radar cal tenir en compte el següent:

1. - Els Agents han de parar al vehicle per notificar-li la infracció, si no ens paren en el moment, quan ens arribi a casa la multa han d'especificar per quin motiu no ens van parar i pel qual no va ser possible el primer pas.

2. - Temps que marca la Llei per a la notificació a casa.

- Infracció lleu: 3 mesos.

- Infracció greu: sis mesos.

- Infracció molt greu: un any

Si tarden més aquestes sancions ja són nules però cal fer plec de descàrrec.

3. -Si en la fotografia apareix més d'un vehicle.

La fotografia no és vàlida perquè no es distingeix la placa o apareixen diversos vehicles. (Jutjat del Contenciós-Administratiu de Sevilla núm. 7, 1/10/2003).

Respecte a les Zones BLAVES a mi em dóna vergonya veure com en el passat ple després de l'exposició per part de la CORI sobre la seva moció de les Zones Blaves els partits del BPPNIR (BLOC DE PARTITS POLÍTICS NO INDEPENDENTS DE REUS) és a dir tots menys la CORI votessin en contra de l'esmentada MOCIÓ i recolzessin sense demanar explicacions la forma amb què es tramiten les multes de ZONA BLAVA i que aquí a Reus es tramiten de forma de dubtosa LEGALITAT.

Sol recordeu que el Sr.Ortiz ja va reconèixer que no intervenia cap AGENT DE L'AUTORITAT en les esmentades sancions o multes.

AQUÍ POSO UN ENLLAÇ A LA PAGINA WEB DE L'OCU (Organització de consumidors i usuaris) en la qual hi ha el recurs sobre multes que haurà que redactar-se i presentar a les oficines de l'OAC si creieu oportú.

http://www.ocu.org/motor-y-transportes/alegaciones-a-una-infraccion-de-trafico-s198471.htm#2

Espero que us sigui de molta utilitat i a esperar que el nostre Ajuntament estimat prengui nota i aprengui a tramitar les denúncies com s'han de tramitar i no tramitar aquelles que no es deuen, que no sol amb sancions s'educa a la gent en la seguretat viària.

Gerard Dalmau

Enllaços interessants