RSS

Opinió i acció

05 de maig de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 22

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Sento curiositat per saber els coneixements necessaris per preveure el que passarà els pròxims anys sense equivocar-se. El diari Més, del 30 abril del 2009, ens anuncia que l’Ajuntament de Reus preveu la construcció de més de 1800 habitatges fins al 2016, em sembla poc seriós aquest comunicat, si no fos molt demanar. Prego informin als ciutadans el número d’habitatges construïts i posats a la venda, els edificis començats i no acabats per falta de capital, en fi de detallar el perquè d’aqeusta previsió.

Estem en crisi i suposu que els possibles compradors d’aquests habitatges alguns no disposaran de diners en efectiu i necessitaran crèdits o hipoteques. Seria interessant saber les condicions que els bancs o caixes passaran per concedir els diners, perquè si es construeix i no es ven possiblement provocarem una nova crisi.

Anuncia aquest comunicat que es precisen 41 actuacions quantificades amb un cost que ascendeix a 931.506.151 euros. Segons els constructors els crèdits són dificils d’aconseguir i els obrers necessiten cobrar a fi de mes. Qui posarà els diners?

Els moments dificils que patim obliga a les autoritats a crear confiança, per tant les notícies han de ser creïbles, exposant els detalls i facilitant la seva comprensió.

No és positiu que els ciutadans pensin que es pot tractar de Metrovaces dos.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147