RSS

Notícies

04 de maig de 2009

Si, si, si, la copa ja és aquiiiiií

Ja tenim la primera copa d'Europa en TDT!

CORI - Oficina de Comunicació

El Reus, després de la proesa, lliura la copa d'Europa a la afició i a la ciutat

Tot i les pregàries del Pérez i del Verge, la Verge de veritat no els hi ha fet cas 

El regidor que no té diners per l'afició 

www.reus.cat 

Després de deixar enrera les sis copes d'europa de l'era analògica televisiva i en blanc i negre, avui el Reus, capitenajat pel Jordi García, ha portat la primera copa d'Europa de l'era digital i en color!

El Reus ha portat la setena copa d'Europa a la capital del Baix Camp. Tot i no haver pogut comptar amb el suport a Bassano dels seguidors roigs-i-negres, els jugadors del Reus han dedicat el títol principalment a l'afició. El "Negro" ha estat més precís i ha agraït al Front Reusenc especialment el seu suport.

L'alcalde Pérez a contracor, ha rebut l'equip campió al consistori. El batlle ha estat xiulat per desenes de persones mentre donava el sermonet pel micro instal.lat al balcó de l'ajuntament. Finalment el poble ha aconseguit fer-lo callar.

Jugadors i tècnics dalt del balcó han ofert el títol a tota la gent present a la plaça i a l'afició en general. Només la presència d'algun regidor, trencant l'harmonia, al mateix balcó dels jugadors ha generat un xiuxiueig de rebuig però la cosa no ha anat a més per part del públic assistent.

Jornada de celebració apoteòsica i sabem que no serà la última, malgrat hi hagi membres del BPPNIR que vagin a Misericòrida a posar espelmes.

FORÇA EL REUS!

FORÇA REUS!