RSS

Notícies

28 d'abril de 2009

La CORI demanarà, per prevenció, controls mèdics als treballadors de Port Aventura de l'àrea de Mèxic, que vinguin o visquin a Reus

"Més val prevenir que curar" ha recomanat el nostre regidor-portaveu

CORI - Oficina de Comunicació

Aquesta proposta preventiva arriba després dels últims casos viscuts a casa nostra per la grip porcina

www.foroswebgratis.com 

Després de les últimes notícies arribades al nostre equip de redactors, relacionades amb la grip porcina, i la xerrada posterior amb diferents membres del partit, s'ha decidit per unanimitat demanar a l'Ajuntament de Reus una sèrie de mesures per evitar el contagi viral porcí entre els nostres ciutadans.

Entre altres mesures recomanarem posar un control fixe exhaustiu de la nostra Guàrdia Urbana, acompanyats per especialistes de l'Hospital Sant Joan en grips, a la sortida mateix del Port Aventura (PA), amb permís de la poli de Vila-seca.

Que s'anuli el for-fait gratuït dels treballadors del PA per entrar a la capsa Gaudí.

L'obertura de punts de recollida de tequila, per tota la ciutat, per lliurar-la gratuïtament als treballadors del PA. Aquesta idea ha sorgit gràcies a les ivestigacions del metge juantxi de la CORI que ha conseguit demostrar que el tequila és un perfecte antiviral.

El regidor juantxi ha dit textualment en declaracions a la redacció: "Rrecomano als reusencs i reusenques no visitar el Port Aventura, especialment l'àrea mexicana, mentre no es duguin a terme aquests controls preventius".