RSS

Opinió i acció

27 d'abril de 2009

El racó de les cues de pansa. Capítol 6

Comentem l'actualitat urbana en nom de Reus

Per l'ANZAME (aZm)

L'aZm 

La finalitat queda justificada pels mitjans 

Avui seré més groller perquè això que “les bones paraules fan menjar als malalts” és un aclariment de lo mes estúpid mirat des del punt de vista municipal. No s’aguanta per cap lloc. Les coses, a pesar de calibrar-les, mesurar-les, estudiar-les i destinar-lis pressupostos i, perque no, la bona voluntat dels qui manen (no la oposició, aquets ja tenen prou feina a que als “atenguin”).

Avui ofereixo, penso, amb permís del fotògraf que la va fer. Una foto ben representativa del que som la gent, en aquest cas, del Real Madrid, oferenint lo que millor del que disposen des de la l’estatut del “nostre” general Prim. Parla per si sola i es converteix amb un precedent inacceptable del comportament urbà que, per lo que sembla, al nostre, Ajuntament li “bufa”. I m’he permès aquest comentari atrevit per cada vegada que alguna “penya” vol demostrar el seu entusiasme, acudeix al recurs de la estàtua del General i oferint un comportament deplorable. Ha passat la setmana Santa i, naturalment, la nostra Ciutat ha estat visitada per molta gent i ho podem dir amb tota satisfacció per carrers i places acompanyats d’ un senyor/a que fa de pastor, per tant, no els manca resssss.......En fi, des de fa mes de dos setmana (inclosa la Santa i les que precedeixen) que el fill il•lustre de la Plaça, porta una bandera que li fa de “babero”, com si estés a punt de remullar-lo per afaitar. Davant d’aquesta situació ho vaig denunciar, a on?, senzillament a un regidor, el mateix que signa las denuncies per posar publicitat a llocs no adients. També vaig anar denunciar-lo al Patronat Local de Turisme, amb pèls i senyals.

Total ni cas, serà possible?. Diu la premsa que volen fer canvis a turisme per potenciar-lo, que si Centre de Gaudi, per aquí, que si Centre, per allà ,

Total que si per aquell indret del Prim i passen autoritats municipals, mossos, mosses i tota classe de funcionaris, no són capaços de “enterar-se” de la situació, que passa?

Per molt que donem palla al ruc no deixarem de fer el ridícul davant dels forasters que ens visiten. La vigilància no baixa la guardia, veiem lo que li va passar al amic

Ramon Sans per haver reivindicat un dret natural de supervivència. Una multa que m’avergonyeix. No podem deixar al ciutadà desassistit perque l’hora de la veritat és quí paga. Per tant marxant ¡¡ “una de cues de pansa”, pels que no tenen memoria de les seves obligacions!”.

Antoni Zaragoza Mercadé