RSS

Notícies

16 d'abril de 2009

El Ramon Sans liquida la "recepta" del consistori

Un equip de TV3 va seguir l'acte

CORI - Oficina de Comunicació

Un equip de TV del programa "Màster" ha estat seguint a la gent del nostre partit i fent entrevistes als membres del BPPNIR, a ciutadans/es de Reus i algun freaky de fora. Com no ,van grabar la tensa situació que es va viure a l'edifici d'Hisenda Municipal.

300 euros més a les arques municipals 

A ningú se li escapa que la multa rebuda és totalment injusta i casi injustificable, al contrari de l'opinió del sr. Eduard Ortiz.

El Ramón ha pagat la multa "com un home" ha sentenciat. Tot i encaixar bé aquest cop baix que ha rebut del consistori, el Ramon en declaracions exclusives al nostre web ha declarat que "la cosa no pot quedar així" i ha anunciat una sèrie de performances per la nostra ciutat per denunciar el tracte que rep dels governants i socis, amb representació al consell d'administració de l'hospital (o sigui del BPPNIR).

"Si a la mili em coneixien pel "rojo peligroso" és per alguna cosa" ha concluït.

En el moment d'anar a pagar la multa acompanyat pel regidor Ariel Santamaria, el "Pirata", algun més de la CORI i de l'equip de TV3, un home de seguretat no volia deixar entrar a les càmeres. Finalment es va imposar el seny i l'Ariel en unes dures negociacions amb el regidor Salas va aconseguir que tothom pogués entrar.