RSS

Opinió i acció

25 de març de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 21

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Sens dubte els mitjans que disposa la sanitat, per la cura dels malalts són cada dia més positius, el que trobo ridicul és que se’n faci una propaganda exagerada, els polítics governants reusencs per motius que desconec han conseguit que la població augmenteés artificialment sobrepassatn els cent mil habitants. Hem facilitat l’arribada d’immigrants com si Reus fos el rei del mambo, les instalacions ens han quedat petites i per tant és necessari comprar aparells amb possibilitat de donar serveis d’acord amb el número de possibles usuaris, res a dir.

El “diari” Més, del 17 de març, anuncia la instalació d’un accelerador lineal destinat al tractament de tumors i cancers. Com a exmalalt de càncer, gràcies! Si no fos que el sr.Ortiz president de diverses regidories aprofita l’esdeveniment per fer elecotralisme i populisme. Sr. Ortiz, no veu que se li veu el llautó?

Aprofitant l’avinantesa demano al sr.Ortiz, com a president de SAGESSA que el proper estiu com té per norma aquesta empresa no retrassi les visites de controls dels operats de càncer. Aquest control anual es converteix amb quinze mesos, i al efectuar les proves necessaries en són dinou. La perfecció no existeix i algun dia deixarem aquesta vida, però per favor no ens prengui el pèl, sr.president.

Com a president de SAGESSA li recomano que visiti els serveis sanitaris de la ciutat de Caracas. L’any 1956 disposava d’aparells que enc ara avui mai han existit a la nostra ciutat, o almenys jo no els he vist.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147