RSS

Notícies

28 de març de 2007

Vine al Follòdrom! Ens ho passarem bé...

La iniciativa parteix de Noves Generacions de la CORI (NNGG)

CORI - Oficina de Comunicació
cor corazon

Visca l'amor i la llibertat! 

cupido

Sense Follòdrom estem fotuts 

el follòdrom

Vista reduïda de la proposta de Follòdrom 

La gent jove no té curro, ni casa, ni cotxe. Sense algun d'aquests tres elements és molt difícil mantenir relacions sexuals plenes amb la parella, ja sigui formal o ocasional.

Per tal de solucionar aquest inconvenient, el comitè polític de les Noves Generacions de la CORI (NNGG) ha projectat un espai en el qual, la gent jove, pugui gaudir lliurement i privada de les seves relacions més íntimes i plaents.

L'anomenem 'El Follòdrom' i serà un edifici de tres plantes com el del plànol adjunt *, situat al Technopark que ha dissenyat la CORI.

Avantatges principals:

1 - Aturem l'abús de menors

Els/les joves no caldrà que intentin conèixer gent més gran, amb més pasta i que ja tenen casa o cotxe, i així podran gaudir de relacions íntimes amb personal de la seva mateixa edat.

2 - Seguretat i higiene

L'Ajuntament de Reus proveïrà els usuaris i usuàries del Follòdrom de preservatius amb la forma del campanar de Reus i gustet de Menjablanc, per tal que puguin practicar sexe de manera tranquil·la i sense risc.

3 - Accés controlat

Per tal d'evitar l'abús i només fomentar-ne l'ús, l'Ajuntament proveïrà tota la gent jove de Reus d'entre 15 i 25 anys de cartilles de raccionament d'estades al Follòdrom.

Cada parella podrà estar una mitjana de 45 minuts en un dels espais del Follòdrom un cop a la setmana. Si fa temps que no hi van o s'han conegut fa no gaire, podran sol·licitar una ampliació de l'estada en 25 minuts extra, que donen per bastant.

Per tal d'evitar el tràfic de cartilles de raccionament (perquè els que no lliguen intentaran vendre-se-les), la Policia Local farà guàrdia a la porta principal del Follòdrom i intentarà portar al dia un registre del personal que hi intenta accedir. Volem llibertat, no llibertinatge.

4 - Aparador

Hi ha personal que té veritables problemes per lligar: creuen que no són molt guapos/es, els fa vergonya, pensen que ho tenen massa petitet o massa gros...

Cap problema! Al Follòdrom hi haurà un aparador, situat a prop de la pista de Tuning, on les persones desaparellades podran entrar en contacte les unes amb les altres, i no caldrà que vagin prèviament a alcoholitzar-se, a cap discoteca o bar juantxi de la ciutat fent veure que volen ballar, si l'únic que volen és estimar i ser estimats/des.

(*) Com que no hi entenem gaire, de plànols, hem aprofitat els del nou Casal Despertaferro, que ja ens agraden
Continguts multimèdia
  • Plànol del follòdrom *