RSS

Opinió i acció

26 de febrer de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 19

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Estem en període electoral? Oficialment no, però l’impressió és tot al contrari, diariament apareixen als diaris anuncis de gran format és a dir que valen molts diners, no comprenc perquè es publiquen., estem en crisi, posaré alguns exemples.

El Consell Esportiu Baix Camp anuncia un homenatge a dos senyors, l’homenatge es realitzarà al Hotel Ciutat de Reus, no comunica si les reserves són gratis o de pago. La Diputació de Tarragona, anunci de mitja pàgina data de publicació el 18 de febrer per dir que el dia 12 de febrer és va inaugurar una exposició fotogràfica que durarà fins al dia 26 de febrer, si tan interessant és aquesta mostra fotogràfica podien anunciar-la el dia de la seva inauguració.

L’Ajuntament de Reus comunica a dos diaris, l’Alcalde pronunciarà una conferència al Col.legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya, tema Reus 1999-2009: Transofrmació i protecció de futur, qualsevol reusenc està enterat que som la millor ciutat del mon, que les visites sanitàries es poden retrassar tres mesos per ordre del sr.Ortiz, que actualment al Hospital de Sant Joan exigeixen per visitar-te ademés de la fulla recordatori de visita el DNI i la tarjeta sanitaria no comuniquen el perquè, que continuament anuncien la construcció de noves escoles, l’arribada de familiars d’emigrants fa que tinguem més habitants i més obligacions socials, que algun dia es farà un centre comercial com Metrovacesa, es faran núvols pisos de caràcter social sense concretar data, que el sr.Paris li agradaria que tots anessim amb bicicleta però que hem fet una ciutat per cotxes i els espais són petits, que tindrem el TecnoPark, el tramcamp, que l’aeroport es farà gran i els avions volaran sobre les futures construccions. Per acabar sr. Alcalde, Reus és el model de ciutat òptima gràcies a vostè i el seu equip d’especialistes, li sugereixo que celebri un referèndum i els ciutadans opinin.

I com a traca final l’anunci dels serveis funeraris. És necessari gastar-se els diners per recordar-nos que algun dia morirem i l’empresa municipal de Serveis Funeraris, previ pagament obligatori. Ens servirà el millor vestit de fusta?

Reus la millor ciutat del món. Tururut.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147