RSS

Opinió i acció

17 de febrer de 2009

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 17

Repassant "El Mercadal"

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

Els amics de la CORI em diuen que aquestes cartes d'opinió que setmanalment em publiquen a internet són llegides per algunes persones, si així fós, desitjaria que vosaltres, lectors, m'informessin , si saben, de molts temes que no entenc.

La Generalitat ha proposat que es faci un ARE a Reus, alguns polítics ho consideren ideal; respecto la seva opinió, però per realitzar aqeusts projectes es necessiten diners, ens parlen d'un parc natural de "x" hectàries, escoles, serveis sanitaris, centres cívics, vivendes de protecció oficial, no expliquen com es finançarà aquesta ciutat del futur. No sé si els ciutadans estan disposats a treballar gratis, i els comerciants donaran els materials que es necessiten com el ciment, fusta, ferro, pintura, material elèctric, de lampisteria, calefacció, vidres, sanitaris, etc. per favor els agraïré m'informin els alcaldes de Salou, Cambrils, Tarragona, Reus i Vila-seca és quan es tornaran a reunir? Que han proposat en el passat i que proposaran en el futur? Per favor els agraïré m'informin si ho saben, els alcalden no concreten.

Al "Diari Més Reus" dia vint-i-set de gener publica: Osuna protesta per la falta de finançament i demana a l'Administració que obligui als bancs a donar crèdit, pregunto ¿existeix alguna llei on l'administració, pugui manar a les empreses privades menyspreuen als accionistes? Si algunes empreses confien solucionar els seus problemes fora de la llei, em sembla que tenim crisis per temps, si algú ho enten prego m'informi.

Torna a parlar-se del tema de la brossa, l'empresa "x" té una contracta amb l'Ajuntament per la prestació de diferents serveis, que acaba el 2009, es deu firmar un nou contracte d'acord a les necessitats actuals, i les empreses decidiran si els interessa personar-se al concurs i exposar els seus diners. Els treballadors de l'empresa de neteja actual reclama la continuïtat del contracte, o sigui que tot continuï igual, no conec l'opinió de l'empresa responsable de la neteja, és a dir, si l'interessa continuar amb el contracte i amb quines condicions l'acceptarien, si algú comprèn aquest embolic i pot explicar-lo guanyaria un premi.

La sra. Empar Pont ha anunciat al program de TV Reus al Tribuna "si l'Esquerra no participa al Consorci del Camp de Tarragona, no serà viable". Una antiga dita diu: "elevat ruc que a fira et duc". Els partits que tenen representació als Ajuntaments no hi deu participar? A Reus l'Esquerra confiava treure quatre regidors i es va quedar amb dos, estan de rebaixes, algú enten les pretensions de l'Empar.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147