RSS

Opinió i acció

16 de desembre de 2008

Els dimarts, entera't del que passa, amb el Ramon Sans. Capítol 13

CORI - Oficina de Comunicació

Ramon Sans. 79 anys. Casat. Ex-lampista i ara pagès. Apodat a la "mili" com "el rojo". Ex-campió provincial d'atletisme. Té una filla i una fill. Afiliat a la CORI des del 2007. Portaveu de la gent gran i de Medi Ambient del GM de la CORI a l'ajuntament.

Ramon Sans Ortoneda 

S'apropa el dia dels innocents, no és festiu però conegut per la majoria, abans era esperat pels infants, era el dia de penjar llufes, estaven compostes per un tros de fil, una agulla i un ninot de paper tot molt innocent. Però de veritat quan actuaven els grans la cosa canviava, el ninot acostumava a ser substituit per un paper on per exemple hi deia, es lloga senyalant la part posterior del cos humà, es preguntaran perquè explico aquestes costums, doncs perquè després d'escoltar algunes notícies tinc l'impressió de que ens estan posant la llufa, per exemple:

El govern de l'Estat està retrassant la data per posar en pràctica el finançament de l'autonomía de Catalunya aprovada per llei. Si s'aprova una llei es suposa que es fa per cumplir-la o continuarà ben vàlid aquell anunci turístic que deia: Espanya és diferent.

Es comenta per TV que existeixen estats on el preu de les autopistes s'apuja si queden colapsades, no es diu quins són aquests estats, les condicions que decideixen sobre aquest tema ¿Tal vegada preparen el terreny per què els catalans solucionin la crisis que pateix el món? Tot és possible si es tracta de trobar alguna persona o persones que paguin més del que pertoca.

L'any 1942 l'anomenat "Tossut", sindicalista afiliat a la CNT. Comentava els comunistes i socialistes són la pitjor gentalla possible, vaig pensar si la policia franquista ens persegueix, els comunistes i socialistes no són de fiar, quin per vindre ens queda als catalans? Crec que tan sols podem esperar presumir d'una monumental LLUFA.

RAMON SANS ORTONEDA

DNI 39742147