RSS

Documentació

07 d'octubre de 2008

Les mocions pel Ple del 10 d'octubre del 2008

Les "E-mocions" tornaran a partir del proper mes

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

El GM de la CORI ha proposat un parell de mesures i una ha estat aprovada

Antoni Gaudí i Cornet, fill de Reus 

En aquest Ple del que més es parlarà serà d'ordenances per Reus l'any vinent. Nosaltres hem proposat que es retiressin totes les contribucions especials, però no ho han acceptat. El que si han acceptat és que les bases reguladores a tindre en compte per beneficiar-se d'ajuts i subvencions passi del sou mínim interprofessional al IPREMx1.5 (l'IPREM és un indicador de la renda). Amb aquesta mesura hem aconseguit que molta més gent entri i es beneficiï de les ajudes i subvencions. Encara no sabem si votarem a favor o en contra per que primer tinc que mirar-ho (avui a la tarda) amb el Pirata, el Calidad i el Ramon Sans. Ja veurem que fem.

Nosaltres proposem en forma de moció que l'aeroport de Reus es digui, Aeroport Antoni Gaudí de Reus, mesura millor per potenciar la nostra ciutat no existeix.

També proposem que els beneficis que genera INNOVA SL es reparteixin de forma directa entre tots els ciutadans de Reus.

En forma de pregunta tractem dos temes. El primer tracta sobre les darreres fuites radioactives de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs. I la segona pregunta és sobre el nostre estimat arquitecte cosmopolita, en Gaudí.

Podeu descarregar-vos en format pdf totes aquestes mocions i preguntes als enllaços de la dreta.

Gaudí és de Reus!

Continguts multimèdia
  • Preguntes del Ple
  • Mocions del Ple