RSS

Notícies

04 de setembre de 2008

Mocions i Preguntes pel Ple de demà divendres 5 de setembre

La CORI presenta una "e-moció" de l'A.VV del Passeig Prim

CORI - Oficina de Comunicació

El GM de la CORI vol que Reus sigui reconeguda com a Vila Marinera, marítima i costanera.

Reus: Vila marinera, maritima i costanera 

El Grup Municipal de la CORI ha presentat avui al matí en roda de premsa les propostes més interessants de la jornada.

Per començar presentem la creació d'una candidatura per realitzar els Jocs del Mediterrani l'any 2017. Tot i haver recolzat fa gaire bé un any la candidatura "pelacanyes" per realitzar els jocs, creiem que ja n'hi ha prou de perdre terreny i aigua a favor dels tarragonins i proposem la creació de la candidatura reusenca i la retirada al suport de la candidatura de "Tarna". Ja vam ser subseu olímpica al 92 ajudant a Barcelona, ara és l'hora de que Reus albergui els Jocs del Mediterrani. Ja n'hi ha prou de ser uns "segundons".

L'altre moció que s'ha presentat és una "e-moció", o sigui, mocions rebudes directament de la gent de Reus sense afiliacions polítiques. En aquest cas ha estat l'A.VV del Passeig Prim, qui preocupats pel benestar del seu barri, demanen la demolició d'un edifici a la zona del Velòdrom. Els afectats argumenten la pèrdua de qualitat de vida i la perillositat si hi ha algun incendi, doncs els bombers no podrien accedir-hi.

En l'apartat de preguntes fem un incís per saber si l'alcalde prendrà alguna mesura contra la seva persona per haver estat darrera del fet més juantxi de la història d'un Ple municipal, clar està, ens referim al tema de les fotos. I és que si els ciutadans de Reus som multats sense compassió és il.lògic que un fet tan lamentable quedi impunament oblidat.

L'altra pregunta fa refèrencia als ajuts per l'adquisició d'habitatges i en la reducció de l'IBI a la gent jove.

Podeu veure totes les propostes en V.O a l'enllaç de la dreta en pdf.

Us esperem al Ple!

Continguts multimèdiaEnllaços interessants