RSS

Notícies

29 de juliol de 2008

L'Ariel posa damunt la taula l'acord amb el sr.Pérez

El lider de la CORI va deixar clar que no hi va haver cap acord extrajudicial

Reus
CORI - Oficina de Comunicació

El sr.Pérez ha tardat exactament 3 mesos, un acte de conciliació i l'anunci d'una querella criminal contra la seva secretària, la sra.Carme Cano, per reconèixer els fets. Estem en bones mans?

L'Ariels, si cal, requerirà els serveis d'el Jutge Dredd  

Moment històric al Ple on el sr.Pérez demana perdó a l'Ariel 

SIC 

Un interrogant val més que mil paraules 

Bic vermell 

De mans del sr. David Peña i Nofuentes va començar la roda de premsa d'ahir dilluns a les 9 del matí als despatxos de "Peña i Nofuentes Advocat". "No és cert que s'hagi arribat a cap acord extrajudicial entre el Sr. Santamaria i la Sra. Carme Cano, ja que el “pacte entre cavallers” es va fer entre el Sr. Santamaria i el Sr. Pérez, representats pels seus respectius lletrats.

Aleshores, de les paraules del Sr. Alcalde es desprèn una incorrecte descripció dels fets.

“El pacte entre cavallers” NO TÉ CONNOTACIONS ECONÒMIQUES, i SÍ ÚNICAMENT MORALS:

1.- El Sr. Alcalde assumeix els fets i demana disculpes en públic.

2.- El Sr. Santamaria, que és un cavaller i un senyor, accepte les disculpes i atorga perdó al Sr. Alcalde, i no pas a la Sra. Carmen Cano.

Tampoc estem d'acord en que el Sr. Pérez ja demanés disculpes el dia 25 d'abril de 2008 al Sr. Santamaria, ja que han hagut de passar 3 mesos, i un acte de conciliació, per tal de que això passés" va comentar l'advocat.

Per l'altre costat l'Ariel va explicar que finalment no es presentaria la querella criminal contra la sra.Carme Cano perquè la finalitat de la querella ja s'havia resolt amb el reconeixement per part de l'alcalde de l'autoria i responsabilitat dels fets. L'Ariel a més va dir : "Des d'un punt de vista moral, trobem MOLT GREU I LAMENTABLE el que va succeir el dia 25 d'abril de 2008, i que diu molt poc d'una institució com el NOSTRE AJUNTAMENT, i per això hem lluitat per tal de trobar el màxim responsable, i esperem que les paraules de disculpes no es quedin només en això i es prenguin mesures disciplinàries internes". Com a primer pas es presentarà una instància per demanar-ho a les oficines de l'OAC.

A la dreta trobareu l'històric discurs de l'alcalde demanant perdó.

Continguts multimèdiaEnllaços interessants