RSS

Notícies

27 de maig de 2008

EL Grup Municipal de la CORI celebra el primer aniversari

Membres del govern encara no han paït el que el poble va decidir democràticament

CORI - Oficina de Comunicació

Avui fa un any, exactament, de la victòria juantxi

Seguidors del govern reusenc davant la prioral 

Fotograma d'"El gran dictador" 

Els mals de panxa poden durar minuts, hores, dies, setmanes i ara sabem que poden durar, almenys, un any. Aquesta és la conclusió a la que han arribat alguns polítics de la nostra ciutat. Tot i això alguns polítics han manifestat la seva intenció de visitar curanderos, vidents i capellans per posar-hi remei. "Molt ens temem que en tenen per temps" ha comentat a la redacció el vident de la CORI.

Com a curiositats dir-vos que hem rebut poc més de dues-centes visites en el nostre horari d'atenció al públic dimarts i dijous de les 18 a les 20h. N'hi ha hagut de totes les temàtiques possibles, religioses, esportives, sexuals, empresarials, psicotròpiques, però principalment hem de destacar les visites amb problemes urbanístics. Finalment i amb només un any podem dir tranquil.lament que és un desastre de regidoria.

També hem rebut prop d'una trentena de peticions de boda que, tard o d'hora, volen passar pel Saló de Plens. L'Ariel ha oficiat, fins avui, dues bodes sota la benedicció juantxi.

Ens hem dirigit un cop al Síndic de Greuges de Catalunya i ens ha donat la raó (podeu descarregar-vos en .pdf la carta sencera a través dels enllaços de la dreta).

Ens han aprovat només una sola moció (la de fer la primera pista d'hoquei municipal), això si, per unanimitat.

Hem comprovat com la censura i la política de fets consumats encara funciona al nostre ajuntament. La prepotència i la mentida també hi estan instal.lades.

Hem vist també el nivell polític del govern amb fets com els de les fotografies, demostrant una feblesa enorme per lluitar contra la revolució juantxi. Quan un no pot lluitar política i democràticament, ha de recórrer a fets com aquests.

En fi, si voleu seguir estan ben informats i sense censura, només podeu llegir el nostre web.

O el BPPNIR o nosaltres. Guanyarem!

Continguts multimèdia
  • Carta del Síndic (Pàg.1)
  • Carta del Síndic (Pàg.2)
  • Carta del Síndic (Pàg.3)
  • Carta del Síndic (Pàg.4)