RSS

Galeria

05 de maig de 2008

El Reus Deportiu dedica la victòria al Miguelón

Gran èxit en la recollida de firmes per posar el nom del Miguelón a la pista d'hoquei municipal

CORI - Oficina de Comunicació

Amics del Miguelón vinguts d'arreu vam oferir-li un sincer i emotiu homenatge durant tot el partit.

El Front Reusenc va demostrar per què el Miguelón n'era un d'ells. Un bonic ram de flors coronava el bombo del Miguelón damunt una estesa de banderes, bufandes i la samarreta del Reus amb el seu nom escrit prop del lloc on normament estava el Miguelón.

Mostres de condol i solidaritat van ser una constant abans, durant i després del partit per part de la majoria dels aficionats roig-i-negres.

Entre tots els amics que ens vam aplegar ahir al pavelló cal destacar als de la Penya l'Eskala del Club Patí Vilanova. Ells van ser els encarregats de fer pujar els ànims a tota l'afició i recordar un cop i un altre la figura del Miguelón a cop de pulmó.

A la finalització del partit els jugadors roig-i-negres van brindar la victòria al Miguelón i als seus familiars, i en un detall del president, el sr. Sabater, va donar un detallet a una de les germanes del Miguelón, que va estar acompanyat d'un llarg aplaudiment.

Per acabar, i com li hagués agradat al Miguelón, vam anar al Bar Olympic a fer una cervesa per brindar pel nostre amic, tot recordant les coses bones que ens ha deixat.

Xin-xin Miguelón!

Notícies relacionades