RSS

Notícies

24 d'abril de 2008

"Empar Pont, we love you!" va ser la frase més corejada als bars del Mercadal

La folclòrica regidora de cultura perd els papers, i la vergonya, el dia de St.Jordi

CORI - Oficina de Comunicació

Tot i que la plaça era un clam demanant la dimissió de la regidora de cultura, el Pirata va sortir en defensa del seu amor platònic. "Se ha pasao al juantxismo" repetía constantment.

L'alcalde explicant un conte erroni (la gent vol les comptes d'INNOVA) 

Enrique Canovaca (reusdigital.cat) 

Ningú més feliç i content que el Pirata va marxar ahir cap a casa. "Qui diu que la regidora de cultura no mira pels interessos dels ciutadans, qui gosa després de prendre aquesta difícil, però encertada, decisió?" es preguntava el Pirata a l'arribar a la Pça. Mercadal i veure com es respectava els drets dels bars a seguir amb la seva terrasseta mentre es demanava una canya. "Olé tus huevos, guapísima"i "le daré un morreo a l'Empar que se derritirá" repetía constantment el Pirata, sobretot a partir de la cinquena canyeta.

Tot i aquesta mostra d'agraïment, segons vam veure i sentir va ser la única, la regidora va passar un mal dia. "Un gin-tònic i tot s'arregla" li recomanava el Pirata al veure-la amb aquella careta passejant-se per la plaça.

Un altre acte destacat de la Diada va ser veure l'alcalde explicant, amb menys gràcia que l'Empar Pont fent castells a Suècia, un conte a una desena de nens. Tot i això diversos pares i acompanyants van començar a xiuxiuejar que el que volien de veritat era que l'alcalde expliqués les comptes d'INNOVA. "Que es deixi estar de "cuentus"" i "Tú si que vales!" li exclamaven indignats.

De tot lo altre comentar que demanarem responsabilitats a la persona que va dissenyar la col.locació dels stands de les entitats sense ànim de lucre al Pallol. No ens extranya que diferents entitats decidissin marxar cap al Mercadal. "S'hauria de multar a la persona que ho va dissenyar" va comentar el nostre regidor.