RSS

Notícies

18 d'abril de 2008

Nova maniobra del nostre govern per intentar potenciar el Centre Comercial del "Pallot"

Tot i tenir un nom més que eròtic, el centre comercial careix de glamour per albergar-hi una festa com Sant Jordi

CORI - Oficina de Comunicació

El nostre Grup Municipal està en contra de que es manipuli la diada de Sant Jordi per promocionar el privat Centre Comercial del Pallol, ubicant un seguit de parades representatives de les entitats en aquest lloc de Reus.

La sra.Pont es vol carregar la Diada de St.Jordi a Reus 

La política de fets consumats de la nostra Regidora de Cultura, l' Empar Pont, comença a preocupar-nos de veritat, ara diu que la Plaça Mercadal ha quedat petita per posar-hi tantes parades el dia de Sant Jordi. I per això tenim que anar al Pallol? No és millor ubicar-ho a la Plaça del Castell? o la Plaça Prim? S'ha queixat alguna entitat, floristeria o llibreria aquests darrers anys per la falta de lloc al Mercadal? Ni una. O sigui, un cas similar al de Barraques, ni una queixa però ella a tocar els ...

Qué vol dir això de que per Sant Jordi vinent ubicaran la Diada a la Plaça Llibertat? Amb qui ho ha parlat? Amb el sr.Gin Tònic? És això també una maniobra prèvia per desplaçar la diada de Sant Jordi cap al centre comercial de Metrovacesa, si es fa?

Si volen promocionar el Centre del Pallol, que tornin a convidar al senyor Montilla per reinaugurar-lo els cops que calgui, i de pas que tornin a portar els magnolis cap aquest lloc de la ciutat (ja no vé d'aquí).

Sant Jordi s'ha de celebrar sempre a la Plaça Mercadal i voltants, d'acord amb l'esperit festiu reusenc, com la Plaça del Castell, Peixateries o Plaça del Prim, no pas al Pallot, perdó Pallol. Fins i tot podriem aprofitar la Capsa Gaudí per instalar noves parades i així augmentaria el seu nombre de visitants, més que res per no tindre que demanar la dimissió de la sra.Pallarès, pròximament, per no saber promocionar bé un equipament que ens ha costat més de 11 milions d'euros, i que només els reusencs som els que hem de pagar 6 euors per entrar-hi, mentre els de Port Aventura o la IMSERSO ho fan gratis o per un parell d'eurets.

La senyora Pont, encara no porta un any com a Regidora de Cultura i segur que acabarà sortint al Llibre Guinness, per tenir el rècord per ser la regidora de cultura que més entitats reusenques ha fet empipar en menys temps. Potser el que hauria de fer la sra.Pont per demostrar la seva estima i respecte a la nostra ciutat i demostrar que està totalment integrada, és aprendre a parlar amb la "e" típica i identificativa de Reus, és una vergonya que amb el temps que porta a la nostra ciutat no hagi fet cap intenció de parlar el nostre dialecte, almenys l'hauria de fer servir en els actes institucionals. Respecti a Reus i el dialecte reusenc, sra.Pont. Si no, com diu el sr.Baltasar d'ICV-EUiA als seus companys de l'Ebre, té totes les portes obertes de la ciutat per marxar.