RSS

Notícies

15 d'abril de 2008

Arriben les e-mocions pel pròxim Ple del 25 d'Abril

Dues de les mocions són de particulars i dues del nostre Grup Municipal

CORI - Oficina de Comunicació

El Papa Benet, el ciclo-turisme, la Capitalitat i els sous i patrimonis dels polítics centren el contingut de les e-mocions

El Papa Benet XVI en versió animada 

Com ja sabeu, per culpa de la discriminació política que pateix el nostre Grup Municipal per part de l'alcalde i companyia, només podem presentar dues mocions, aquest cop en tenim quatre de disponibles i només dues poden passar pel plenari. És una llàstima però el nostre alcalde no vol que la ciutat prosperi amb idees sortides de la societat reusenca independent.

Tot i els entrebancs governamentals nosaltres tirem pel dret. Tot i així necessitem que ens ajudeu a escollir les dues mocions que creieu més necessàries per a la nostra ciutat. Ho podeu fer a través de l'enquesta, per llegir-les (opció recomanada pel nostre regidor) les teniu amb .pdf als enllaços de la dreta.

Les mocions tracten temàtiques ben diferents però igual d'interessants. La reordenació dels nomenaments Papals fent cas a la història municipal, la iniciativa pel ciclo-turisme arribada d'un noi de Castelldefels, la proclamació de Reus com a ciutat-estat i la publicació dels sous i patrimonis dels nostres regidors estan a les vostres mans.

Com a motiu de protesta per les actuacions del nostre alcalde al Ple i a INNOVA, no hem corregit cap dels textos arribats al nostre Grup Municipal ni els fets per nosaltres, les farem arribar tal qual a l'alcalde i als altres 25 del BPPNIR.

Les mocions pel poble!

Continguts multimèdia