RSS

Notícies

07 d'abril de 2008

S'aprova per primera vegada i per unanimitat una moció del nostre Grup Municipal

Es tracta de la primera e-moció presentada al Ple, moció apadrinada pel Front Reusenc

CORI - Oficina de Comunicació

No podia començar millor la iniciativa juantxi de donar a tothom la possibilitat de participar en la política municipal a través de les e-mocions.

Una pista d'hoquei 

"Una gran emoció! i mai més ben dit", van ser les primeres paraules del nostre regidor quan es retrobà minuts després d'acabar-se el Ple amb els membres del Front Reusenc, entre vermuts, a la terrasseta del bar "Déu n'hi dó" de la plaça mercadal.

La celebració s'allargà fins a les tantes de la tarda i finalitzà, com no, cantant l'himne juantxi de Reus abraçats al mig de la plaça.

Per agrair la bona feina feta al Front Reusenc, el nostre Grup Municipal va aprofitat el partit d'hoquei del dissabte contra el Barça per regalar-los-hi una bandera d'uns 25 mts quadrats. Ho podreu veure pròximament a Telecori, ja us avisarem.

La notícia trista del dia va ser el rebuig a l'altra e-moció on preteníem aturar les obres del PEMU 6.6 Velòdrom, e-moció presentada per l'A.VV Passeig Prim.

En breu podreu llegir l'article del nostre regidor on parlarà del Ple de l'altre dia. La cara fosca de la política al descobert.